XVII Cross L´Ametlla de Merola

0
504

Com cada any, i ja en seran 17, quan l´estiu està a punt d´acomiadar-se fins a l´any següent, la gent de l´Ametlla de Merola es posa a disposició de l´atletisme popular per tal de celebrar el seu tradicional Cross. Com fem sempre comencem felicitant als qui enguany aconseguireu la vostra desena participació a la nostra cursa, així com a tots aquells que ja heu superat aquesta marca. És per a nosaltres tot un orgull que mantingueu aquesta fidelitat any rere any.| Els que ja ens coneixeu sabeu que no acostumem a fer gaires canvis. Enguany, però, us volem proposar una nova iniciativa : LA I FIRA D’INTERCANVI DE SAMARRETES DE CATALUNYA Disposareu d’un espai especial on podreu fer el vostre intercanvi. Evidenment no serà Nova York, però de ben segur que si tots hi posem de la nostra part podrem fer un bon mercat. A més de la fira, us recordem la litúrgia de cada any : Ambient, fotografies, coca, moscatell, avituallaments, sorteigs i sobretot l’esforç de tots per estar al vostre servei, i com sempre us diem, recordeu facilitar correctament les dades postals. Els que coneixeu l’Ametlla de Merola sabeu que és un lloc petit, per aquest motiu fem el possible per ajudar-vos i facilitar-vos l’aparcament dels cotxes. Des de aquestes ratlles volem demanar-vos comprensió i respecte per les decisions que prenguem vers aquest tema.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.