Ara toca el XVII Cross de l´Ametlla de Merola

0
383

Després de l’intercanvi de plaques i trobada de gegants, l’atletisme agafa el relleu dels actes de la Festa Major 2005. Pràcticament tot és apunt perquè diumenge s’apleguin a l’Ametlla el doble d’atletes que habitants té la colònia. Les inscripcions funcionen a bon ritme i el circuit està gaire bé del tot condicionat després que el dissabte passat la comissió organitzadora fes un esforç enorme per arreglar un circuit que malgrat les promeses de la Direcció General de Carreteres de deixar-lo del tot reparar (al ser un servei afectat) després de l’impacte rebut a causa del desdoblament de l’eix del Llobregat, encara no s’hi ha fet res, i tan les reparacions de l’any passat com les d’aquest any les ha hagut de fer la Comissió Organitzadora. Tot i així el circuit estarà en les millors condicions possibles.| Recordar que cal fer el pagament anticipat a la c/c de la Caixa Penedès 2081-0486-84-0000002184 un cop fet la inscripció en aquest enllaç.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.