La Cursa d´Aran bat el seu rècord de participació

0
547

Fernando Bruciño es va adjudicar el triomf en la mitja marató d´Aran, prova de 21.190 metres que es va disputar ahir dins de la novena edició de la Cursa i Caminada de Muntanya dels 15 Pobles, que va batre el seu rècord de participació al comptar amb més de 350 atletes. La prova, que tenia el rècord des de fa dos anys amb 280 participants, va tindre la sortida a la localitat d´Es Bordes i l´arribada es va instal·lar a Vielha. El triomf de Fernando Bruciño va ser incontestable, en una mitja marató que es va caracteritzar per la seua extraordinària duresa. El participants van haver de fer front a un recorregut que era un autèntic trenca-cames, amb contínues pujades i baixades. En total, l´itinerari va ocupar José Ramón Bagó, que va fer un registre de dos hores, 13 minuts i 58 segons. Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser Roser Español, que va tardar 2 hores, 21 minuts i 15 segons a recórrer la mitja marató. En segona posició es va classificar Sonia Belenguer, amb un temps de 2 hores, 35 minuts i 48 segons. L´aranesa Dolors López, amb un registre de 3 hores, 1 minut i 29 segons, es va haver de conformar amb la tercera plaça. La prova també va comptar amb una caminada en què els nombrosos participants pdoien optar entre quatre recorreguts diferents, el mateix de la mitja marató, un de 16 quilòmetres, un de 14 i un quart i últim de només cinc quilòmetres. Diari Segre – 05/09/05

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.