Jordi Cruz i Carme Ballesteros, guanyadors de la 27a edició de la Cursa Popular de Sabadell

0
563

La Cursa Popular de Sabadell, que s´ha dut a terme aquest matí, ja té guanyadors. D´una banda, el guanyador masculí ha estat, per segon any consecutiu, Jordi Cruz Sánchez, de la Joventut Atlètica de Sabadell, amb un temps de 20 minuts i 32 segons. Pel que fa a la categoria femenina la guanyadora ha estat Carme Ballesteros, del Fila Domingo Catalán, que ha fet el recorregut en 25 minuts i 6 segons. La competició, que s´ha convertit en un esdeveniment clàssic a Sabadell, arribava enguany a la 27a edició. La cursa d´aquest 2005 ha comptat amb la participació de 1.816 corredors inscrits, dels quals prop de 1.500 han acabat la cursa. <br> <a href="http://www.sabadell.net/websajsab/cursafm/cursa.asp">Diplomes i resultats Oficials</a>. <br> Fotos de la Cursa a <a href="http://www.atletisme.com/fotoatleta/">FOTO ATLETA per Josep Viladot </a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.