Jordi Cruz i Carme Ballesteros, guanyadors de la 27a edició de la Cursa Popular de Sabadell

0
343

La Cursa Popular de Sabadell, que s´ha dut a terme aquest matí, ja té guanyadors. D´una banda, el guanyador masculí ha estat, per segon any consecutiu, Jordi Cruz Sánchez, de la Joventut Atlètica de Sabadell, amb un temps de 20 minuts i 32 segons. Pel que fa a la categoria femenina la guanyadora ha estat Carme Ballesteros, del Fila Domingo Catalán, que ha fet el recorregut en 25 minuts i 6 segons. La competició, que s´ha convertit en un esdeveniment clàssic a Sabadell, arribava enguany a la 27a edició. La cursa d´aquest 2005 ha comptat amb la participació de 1.816 corredors inscrits, dels quals prop de 1.500 han acabat la cursa. <br> <a href="http://www.sabadell.net/websajsab/cursafm/cursa.asp">Diplomes i resultats Oficials</a>. <br> Fotos de la Cursa a <a href="http://www.atletisme.com/fotoatleta/">FOTO ATLETA per Josep Viladot </a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.