ÒSCAR RODRÍGUEZ (Club d’Atletisme Calella) i ANNA ROSA MORENO (Grup Fondistes Blanes) guanyen la II Cursa 10 km. de Malgrat.

0
496

El nou fitxatge del Club d’Atletisme Calella, Òscar Rodríguez, va imposar-se a la Cursa 10 Km. de Malgrat que es va disputar diumenge, 4 de setembre, en un circuit urbà de 5 km. en el que els participants havien de fer dos voltes. En segon lloc va creuar la línia d’arribada Mustafà Digno (Independent), i en tercer lloc ho va fer Joan Pera, també del club calellenc. En fèmines, la guanyadora va ser Anna Rosa Moreno (Grup Fondistes Blanes). La prova va comptar amb una discreta participació total de 135 atletes. I l’entitat amb més representants va ser el Club d’Atletisme Calella, que a més va batre el Rècord Participatiu del seu Grup de Fons en una Cursa, al completar la prova un total de 23 components. El club calellenc també va ser el conjunt que més trofeus va endur-se de Malgrat al pujar al podi fins a set vegades en les diferents categories.| I sense deixar l’apartat del Grup de Fons del Club d’Atletisme Calella. El mateix dia de la prova de Malgrat, Joan Bantí va representar a la ciutat de Calella a la Mitja Marató de Budapest, prova que va completar amb un temps de 2h.02:45s. Amb aquesta, Joan Bantí ja ha completat un total de 83 mitges maratons i 16 maratons. En Joan és l’home del Club d’Atletisme Calella que més curses de fons ha acabat. Tot un rècord que volem felicitar!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.