Marcel Zamora i Maria Sarrado campions de Catalunya 2005

0
327

L´Àrea d´Esports de l´Ajuntament de Banyoles va organitzar la XXena edició del Triatló de Catalunya el passat dissabte 3 de setembre. La prova configurada sota la distància olímpica amb 1.500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu va comptar amb una participació de 330 esportistes. Eduard Pérez (independent) va ser el primer participant en completar el segment de natació en aigües de l´Estany, seguit pels membres del C.N. Mataró David Royo i Bernat Moragas, sortint de l´aigua a continuació Carles Gil (C.N. Mijas) i el júnior Ignasi de la Rosa (C.N. Mataró). Al segment de ciclisme Moragas i Gil van obrir cursa trobant-se el vent de cara a la zona ràpida del circuit amb una avantatja inicial de 1 minut i mig, sent neutralitzats a la pujada d´Esponellà pel grup perseguidor format d´entre altres per Marcel Zamora (C.N. Barcelona) i pels germans Josep Manel i Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms). | A la cursa a peu final Zamora i Gil van oferir un emocionat duel que es va resoldre a favor del primer, revalidant el barceloní Marcel Zamora el seu estatus de campió de Catalunya absolut i finalitzant aquesta prova amb un registre de 2 h 2 min 40 s, superant al recentment proclamat campió d´Espanya Carles Gil per només 18 segons. Josep Manel Juárez va assolir la tercera posició per davant del seu germà Francesc. Miquel Blanchart (C.N. Sabadell) i Ignasi de la Rosa es van classificar en primera posició a les categories de sub 23 i júnior, respectivament. Mònica Pellejero (C.N. Mataró) es va situar a la primera posició ja als primers metres de la natació, seguida per Núria Padrisa (C.N. Mijas) que es va mantenir a la segona posició fins al seu abandonament a la cursa a peu. Per la seva part Maria Sarrado (C.N. Reus Ploms) tot i que no va fer un bon parcial de natació, i després d´un sector de ciclisme equilibrat va realitzar una extraordinària cursa a peu a on va avançar a Pellejero (segona classificada) per proclamar-se campiona de Catalunya amb un registre final de 2 h 27 min 20 s. Meritxell Montguillot (C.E. Picornell) va assolir la tercera posició i Mercè Magem (C.N. Reus Ploms) es va classificar primera a la categoria de veteranes. El Club Natació Reus Ploms va guanyar a la classificació per equips masculins i femenins.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.