Marcel Zamora i Maria Sarrado campions de Catalunya 2005

0
486

L´Àrea d´Esports de l´Ajuntament de Banyoles va organitzar la XXena edició del Triatló de Catalunya el passat dissabte 3 de setembre. La prova configurada sota la distància olímpica amb 1.500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu va comptar amb una participació de 330 esportistes. Eduard Pérez (independent) va ser el primer participant en completar el segment de natació en aigües de l´Estany, seguit pels membres del C.N. Mataró David Royo i Bernat Moragas, sortint de l´aigua a continuació Carles Gil (C.N. Mijas) i el júnior Ignasi de la Rosa (C.N. Mataró). Al segment de ciclisme Moragas i Gil van obrir cursa trobant-se el vent de cara a la zona ràpida del circuit amb una avantatja inicial de 1 minut i mig, sent neutralitzats a la pujada d´Esponellà pel grup perseguidor format d´entre altres per Marcel Zamora (C.N. Barcelona) i pels germans Josep Manel i Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms). | A la cursa a peu final Zamora i Gil van oferir un emocionat duel que es va resoldre a favor del primer, revalidant el barceloní Marcel Zamora el seu estatus de campió de Catalunya absolut i finalitzant aquesta prova amb un registre de 2 h 2 min 40 s, superant al recentment proclamat campió d´Espanya Carles Gil per només 18 segons. Josep Manel Juárez va assolir la tercera posició per davant del seu germà Francesc. Miquel Blanchart (C.N. Sabadell) i Ignasi de la Rosa es van classificar en primera posició a les categories de sub 23 i júnior, respectivament. Mònica Pellejero (C.N. Mataró) es va situar a la primera posició ja als primers metres de la natació, seguida per Núria Padrisa (C.N. Mijas) que es va mantenir a la segona posició fins al seu abandonament a la cursa a peu. Per la seva part Maria Sarrado (C.N. Reus Ploms) tot i que no va fer un bon parcial de natació, i després d´un sector de ciclisme equilibrat va realitzar una extraordinària cursa a peu a on va avançar a Pellejero (segona classificada) per proclamar-se campiona de Catalunya amb un registre final de 2 h 27 min 20 s. Meritxell Montguillot (C.E. Picornell) va assolir la tercera posició i Mercè Magem (C.N. Reus Ploms) es va classificar primera a la categoria de veteranes. El Club Natació Reus Ploms va guanyar a la classificació per equips masculins i femenins.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.