Berazzouk i Meritxell Bonet dominen la Cursa Ciutat de Cervera

0
605

El marroquí del club Maratonians del Segre de Balaguer, Berazzouk Boulakouk, i la lleidatana del Carrefour Lleida Unió Atlètica, Meritxell Bonet, es van adjudicar ahir la cinquena edició de la Cursa Atlètica Ciutat de Cervera, que organitza el Club Fondistes Racing Cervera amb la col·loració de la Paeria. El marroquí ja és tot un clàssic de la cita. Ahir va necessitar 33 minuts i 50 segons per proclamar-se, per quarta vegada consecutiva, vencedor de la prova. Rere seu van entrar el corredor del Solsona Marató, Albert Moliner, i el del Xafatolls de Mollerussa, Joan Martín Guerrero. El solsonenc va aconseguir la segona plaça del podi després d´imposar-se en un final de foto finish al del Pla. Moliner va marcar un crono de 35:52 i Guerrero un de 35:53. |En la categoria femenina va regnar Meritxell Bonet, que a més va batre el rècord de la prova, dotat amb 100 euros de premi. La lleidatana del Carrefour Lleida UA va parar el cronòmetre en 39 minuts i 34 segons, i va superar d´aquesta manera l´antic rècord de Mónica Ardid, que posseïa des del 2003 amb un temps de 41:43. A més de sis minuts de Bonet van entrar Mireia Sosa, del Gimnàs Lleida, amb 46:10, i Alicia Bofarull, del 100 x 100 Fondistes de Tàrrega, amb 47:18. D´entre els 216 participants que van aconseguir completar un circuit de 10 km de longitud i de gran exigència, s´ha de destacar el tarragoní Josep Caballé, que va vèncer en la categoria d´homes nascuts fins a l´any 44 amb un temps més que digne, 47:38. El regidor d´Esports de l´ajuntament de Cervera, Joan Valldaura, va fer entrega dels trofeus. Diari Segre – 04/09/05

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.