Burriac ATAC!, la cursa nocturna del Centre Excursionista Vilassar de Mar.

0
414

El "Burriac ATAC!" comença a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, a 3 metres sobre el nivell del mar, arriba a dalt de la muntanya del castell de Burriac, a 401 metres sobre el nivell del mar, i acaba a la platja de Vilassar de Mar. Els quinze quilòmetres que recorre en forma de vuit, permeten viure de nit la diversitat d’entorns que presenta la fina i feble franja natural del baix Maresme. Així doncs, d’una sortida i arribada a la “cruspida” platja del litoral maresmenc, enfilem per torrents, entre camps i hivernacles, fins a les primeres barreres de protecció de la Serra de Marina. Per fer dues vegades cim en dos dels miradors privilegiats de la zona (el turó de l’Infern i el castell de Burriac). | El perfil de la cursa presenta un guany continuat fins als 325 metres del turó de l´Infern (Km. 5,25), que finalitza amb els 401 metes del castell de Burriac (Km. 7,50). A partir d´aquest moment es produeix una ràpida baixada fins a la platja, a través de torrents, corriols, pistes i rieres. Aquesta cursa, de places limitades i sense precedents, es durà a terme el proper 3 de setembre, a les 21h, i tindrà la sortida a la plaça de l´ajuntament de Vilassar de Mar. Es pot trobar més informació, així com realitzar les inscripcions, a la pàgina web que s´ha preparat especialment per la cursa, o bé enviant un correu a burriacatac@yahoo.com.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.