Burriac ATAC!, la cursa nocturna del Centre Excursionista Vilassar de Mar.

0
570

El "Burriac ATAC!" comença a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, a 3 metres sobre el nivell del mar, arriba a dalt de la muntanya del castell de Burriac, a 401 metres sobre el nivell del mar, i acaba a la platja de Vilassar de Mar. Els quinze quilòmetres que recorre en forma de vuit, permeten viure de nit la diversitat d’entorns que presenta la fina i feble franja natural del baix Maresme. Així doncs, d’una sortida i arribada a la “cruspida” platja del litoral maresmenc, enfilem per torrents, entre camps i hivernacles, fins a les primeres barreres de protecció de la Serra de Marina. Per fer dues vegades cim en dos dels miradors privilegiats de la zona (el turó de l’Infern i el castell de Burriac). | El perfil de la cursa presenta un guany continuat fins als 325 metres del turó de l´Infern (Km. 5,25), que finalitza amb els 401 metes del castell de Burriac (Km. 7,50). A partir d´aquest moment es produeix una ràpida baixada fins a la platja, a través de torrents, corriols, pistes i rieres. Aquesta cursa, de places limitades i sense precedents, es durà a terme el proper 3 de setembre, a les 21h, i tindrà la sortida a la plaça de l´ajuntament de Vilassar de Mar. Es pot trobar més informació, així com realitzar les inscripcions, a la pàgina web que s´ha preparat especialment per la cursa, o bé enviant un correu a burriacatac@yahoo.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.