EL CLUB D’ATLETISME CALELLA REPRÈN LA SEVA ACTIVITAT

0
2311

La temporada atlètica oficial acaba el 31 d’octubre de 2005. I al dia següent, primer de novembre comença ja una nova temporada la 2005/06. Tot i que la temporada segueix, tothom sap que a l’estiu la majoria d’atletes aprofiten a fer unes vacances, o bé un descans actiu en la seva preparació, Ara, a primers de setembre alguns grups del Club ja es posen en marxa. Els primers en fer-ho, han estat la secció del Grup de Fons que aquest passat diumenge va començar seriosament la seva planificació per enfocar la propera participació en vàries maratons (Amsterdam a l’octubre, València al febrer, …). | Diumenge (28 d’agost), tres atletes d’aquest grup van prendre part de la Mini-Marató de Calella de Palafrugell que es disputava sobre un circuit de 9 km. El millor atleta del club, va ser el malgratenc Josep Piña que va acabar l’onzè classificat amb un temps de 32’32”. Els altres representants van ser el debutant Toni Sánchez (35’15”) i Pere Pinsach (36’05”). Tret d’aquests tres atletes, una dezena de components del grup varen fer diumenge un entrenament complert de 20 km. Aquest grup es troba tots els dies a les Pistes d’Atletisme per a començar els entrenaments a 2/4 de 8 de la tarda. I sense deixar aquest grup, comunicar-vos que el proper diumenge i a la població veïna de Malgrat de Mar es celebrarà una Cursa Popular de 10 km. on el Grup de Fons de l’entitat calellenca intentarà batre el seu propi Rècord Participatiu (22 atletes), de moment han confirmat la seva participació 24 membres del Grup. I també el proper diumenge, el Grup seguirà augmentant la seva participació internacional en aquesta temporada gràcies a Joan Bantí que estarà present a la Mitja Marató de Budapest. Aquest grup competirà a l’Ametlla de Merola l’11 de setembre i a la Marxa La Minerva de Calella el proper 18 de setembre.| Pel que fa als Grups de Tecnificació, començaran la pre-temporada aquest proper dijous, 1 de setembre, a les 7 de la tarda i a “La Muntanyeta”. En aquests grups hi ha nois/es d’entre 13 i 18 anys i els seus entrenadors són, Ramón Amell en velocitat i salts, Ferran Rumbado en Fons i Mig-fons, Nazareth Cardona en Llançaments, Jordi Llopart en Marxa Atlètica, i Gabriel Sanguino en Tanques i Combinades. Començaran la competició el proper 17 de setembre amb l’inici del Trofeu Promoció de la Federació, una competició que es disputarà en 3 jornades i una Final, i en la que el Club d’Atletisme Calella espera ocupar una de les primeres places per equips. L’Escola d’Atletisme del Club que comprèn a nens/es d’entre 6 i 12 anys, no es posarà en Marxa fins el 2 d’octubre, dia en què es celebrarà a Calella la 10ª Jornada de Mini-Atletisme amb el Club Super-3. Els entrenaments i la Recollida Gratuïta a totes les escoles de Calella començarà el dimarts, 4 d’octubre. Aquest Grup entrenarà tots els dimarts i dijous de 6 a 7 de la tarda a les ordres de Ramón Amell, Manel Vicente i Jordi Torrent. I ja en l’apartat de veterans, comentar la mala notícia que ha estat l’absència de Ramón Llahuet en els Campionats Mundials de Veterans que s’estant disputant a Donosti (San Sebastián) del 22 d’agost al 3 de setembre. Ramón Llahuet ha patit problemes en el genoll esquerre les últimes setmanes i ha hagut de renunciar a la seva participació en un Campionat tant important. Qui també tenia serioses opcions a prendre-hi part era Rafaello Ducheschi. Així doncs, malauradament, aquests Campionats s’estant disputant sense cap participant calellenc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.