Natalia Rodríguez, Rècord d´Espanya, 3:59.51

0
317

Rieti va estar de nou la pista talismà. Natalia Rodríguez ha polvoritzat el rècord d´Espanya de 1.500 metres amb 3:59.51 (anterior 4:00.59 Maite Zúñiga en 1992) i assolint la quarta plaça davant el millor del fons mundial. Dirigida sàviament per José Miguel Escalona, va superar fa uns mesos una greu lesió i amb una temporada molt curta de tot just mes i mig i pas a pas, ha posat colofó a la millor temporada de la seva vida: finalista en el Mundial i rècord d´Espanya. Natalia s´ha convertit així en la primera atleta espanyola a trencar la barrera dels 4 minuts.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.