Bona actuació dels catalans a Colorado

0
498

Aquest cap de setmana s’ha disputat la 50 edició de la Pikes Pike Marathon a l’estat de Colorado (USA), 5ª prova puntuable pel Campionat del Món de la FSA (Buff Skyrunner World Series), amb presència de dos membres de la Selecció Catalana. La cursa de 42 quilòmetres de distància, te la seva sortida a Manitou Springs (1.918m) per pujar al cim del Pikes Peak (4.299 m) i tornar a Manitou Springs, amb un recorregut poc tècnic i molt atlètic. La cursa d’homes ha estat guanyada pel corredor italià Fluvio Dapit, que amb aquest triomf es col•loca en segona posició del Campionat, però lluny del líder de la competició l’anglès Rob Jebb. El corredor italià ha anat treballant el seu triomf a la pujada al Pikes Peak, mentre que a la baixada ha tingut que esforçar-se per que el corredor americà Galen Burrell (guanyador l’any passat) i l’italià Marco Rusconi no l’atrapessin. Per la seva part, el membre de la Selecció Catalana, Joan Colomer ha estat sisè. Els altres dos catalans que participaven Xavier Cadena (Unió Exc. Urgellenca) i Bartomeu Folgueroles (C. A. Vic), han estat 11è. i 15è., respectivament.| En categoria de dones el domini ha esta un cop més de Corinne Favre, líder del mundial i molt han de canviar les coses per que no aconsegueixi el títol. La corredora francesa, malgrat dominar la cursa de principi al final, ha tingut que apretar l’accelerador al final, per no ser atrapada per la corredora americana Danelle Ballengee, que ha arribat a la meta, a tant sols 16 segons de Corinne Favre. Per la seva part la corredora de la Selecció Catalana, Anna Serra ha estat cinquena. Amb aquests resultats d’ahir, Catalunya recupera el liderat per equips, mentre que Anna Serra, es col•loca 3ª de la classificació general de dones i Joan Colomer, recupera tres llocs de la general d’homes i ara és 6è. La propera prova (i penúltima del Campionat del Món), es disputarà el proper dia 18 de setembre a Itàlia, amb la disputa del Sentiero delle Grigne (Trofeo Scaccabarozzi), la més tècnica del calendari d’enguany.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.