Cursa Nocturna de Vilassar, El “Burriac atac!”

0
1662

El “Burriac atac!” comença a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, a 3 metres sobre el nivell del mar, arriba a dalt de la muntanya del castell de Burriac, a 401 metres sobre el nivell del mar, i acaba a la platja de Vilassar de Mar. Els disset quilòmetres que recorre en forma de vuit, permeten viure de nit la diversitat d’entorns que presenta la fina i feble franja natural del baix Maresme. Així doncs, d’una sortida i arribada a la “cruspida” platja del litoral maresmenc, enfilem per torrents, entre camps i hivernacles, fins a les primeres barreres de protecció de la Serra de Marina. Per fer dues vegades cim en dos dels miradors privilegiats de la zona (el turó de l’Infern i el propi castell. El perfil de la cursa presenta un guany continuat fins als 325 metres del turó de l’Infern (Km. 5.25), que finalitza amb els 401 metres del castell de Burriac (Km. 7.50) . A partir d’aquest moment és produeix una ràpida baixada fins la platja, a través de torrents, corriols, pistes i rieres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.