Rob Jebb i Corinne Favre confirmen el seu domini al Campionat del Món després de la 6000D

0
532

L´Anglés Rob Jebb, lider de les Buff SkyRunner World Series Triomf aclaparador dels corredors anglesos a la cursa francesa del Campionat del Món de Curses de Muntanya, la 6000D, celebrada aquest diumenge 31 de juliol a La Plagne (França). Els britànics van dominar la prova, igual que la francesa, Favre, en dones. Tot i això, encara Catalunya té possibilitats d´endur-se la primera posició per equips. La cursa, amb uns desnivells acumulats de 6.000 metres (d´aquí el nom de la cursa) i una distància de 55 quilòmetres, transcorre en major part del recorregut per pistes forestals, el que fa que sigui molt ràpida i favorable a corredors rodadors. Es tracta d´una prova, doncs, que no requereix molts coneixements tècnics. La veritat és que la cursa no va tenir gaire emoció ja que després dels primers quilòmetres, tant en homes com en dones, ocupaven els primers llocs corredors dels denominats de sortida "espitosa". Així Rob Jebb i Corinne Favre lideraven la cursa i van anar, paulatinament, guanyant minuts als seus perseguidors. En categoria masculina, també molt aviat, altres dos corredors es van col·locar en segona posició (Simon Booth) i tercera posició (Nick Sharp). L´emoció de la cursa va estar en saber si Rob Jebb batria el record de la prova (finalment ho va fer, rebaixant-lo en prop de 8 minuts) i si el corredor basc Zuhaitz Ezpeleta, en el descens, aconseguiria atrapar el tercer corredor anglès, en un fulminant descens (finalment, no va ser possible).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.