25 anys del Cross Popular 11 de setembre de Santa Coloma de Cervelló

0
442

Recordar els inicis del Cross Popular és parlar d’història. Una història que va arrencar del primer Ajuntament democràtic de Santa Coloma de Cervelló i que any rera any el poble l’ha convertit en un esdeveniment esportiu de referència al municipi. L’Onze de setembre de 1980 es va celebrar el 1er Cross Popular de Santa Coloma de Cervelló, coincidint amb la Diada de recuperació de les llibertats, i d’aquell sentir de fer ús de l’espai públic.| Acabades les activitats estivals, els vilatans tornen de les vacances i els practicants d’activitats esportives troben en el Cross el tret de sortida a la temporada esportiva de la vila. Santa Coloma de Cervelló ha anat creixent i evolucionant, i el Cross també, gràcies a la col•laboració de les Entitats i gent del poble. Aquest creixement s’ha anat focalitzant en canvis a nivell del recorregut, l’atenció als participants: begudes, entrepà, obsequis, informatització de les inscripcions que ha permès poder fer pre-inscripcions via telèfon, fax, e-mail o internet, i el registre d’arribada amb el sistema de xips. La mitjana de participants en les darreres edicions del Cross Popular de Santa Coloma de Cervelló està xifrada en els 600 participants. Això fa que el matí del dia 11 de setembre els carrers de la vila s’omplin d’esportistes i d’acompanyants d’aquests. Ara, mirant cap al futur, ens plantegem ja consolidar aquest esdeveniment com una activitat que ha sobrepassat l’àmbit del municipi i s’ha fet un lloc en el calendari atlètic del Baix Llobregat. És per aquest motiu que volem que la 25a edició del Cross no sigui únicament una cursa més, sinó que la feina que s’ha anat fent tots aquests anys la puguem consolidar mitjançant una Comissió Organitzadora del Cross, i així poder anar fent edicions amb una estructura organitzativa que, amb l’ajut i coordinació de l’Ajuntament, pugui garantir la celebració d’aquest esdeveniment per molts anys més. Jaume Garcia i Urpí REGIDOR D’ESPORTS

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.