Travesses, circuits i senders per aquest estiu

0
324

Aquest estiu els excursionistes amants de les rutes senderistes poden escollir entre algunes de les múltiples travesses i circuits marcats que hi ha actualment a les nostres muntanyes. L´oferta cobreix totes les comarques catalanes amb una varietat molt àmplia i per a tots els gustos i nivells. Amb el present article en volem fer un petit recull d´algunes d´elles. És el cas de les rutes ·Cavalls del Vent”, “Carros de Foc”, “La Porta del Cel”, “La travessa dels 3 refugis”, “La ruta dels refugis al Montsant i Prades” o el “Camí de la Xarxa de Parcs Naturals” entre altres, sense oblidar la gran “Xarxa de Senders” de la FEEC que existeix a Catalunya, i el Camí de Montserrat a Núria. Properament també es posarà en marxa una nova ruta anomenada ·Estels del Sud· pels Ports de Baseit.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.