16a Travessa Montserrat-Reus

0
673

Amb la 16a Travessa Montserrat-Reus es reprèn, després de les vacances d´estiu, la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya. La prova, de 100 quilòmetres, està organitzada per la Secció Excursionista C.F.Reddis i es disputarà els propers 3 i 4 de setembre. La marxa de Montserrat-Reus és una prova no competitiva de resistència per muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en menys de 24 hores. Es tracta d´una travessa puntuable per a la 8a Copa Catalana de Caminades de Resistència 2005 amb 13 punts. La sortida es farà el dissabte 3 de setembre a les 12 del migdia a les Piscines Municipals de Collbató. L´itinerari estarà totalment senyalitzat amb marques de pintura vermella i blanca (GR) i groga i blanca (PR). També els trams més dubtosos estaran assenyalat amb fletxes i cintes. En el moment de formalitzar la inscripció es lliurarà als participants una descripció esquemàtica de l´itinerari en el qual constarà la situació dels controls. | Les inscripcions es poden fer a partir del dia 18 d´agost al local de l´entitat organitzadora, Camp de Futbol Reddis (Mas Tallapedra), Ctra. Tarragona s/n, fins al dia 1 de Setembre , de les 8 a les 10 del vespre. També us podeu inscriure fent un ingrés a LA CAIXA al compte num. 2100-0581-71-0200244480. Els que facin pagament bancari hauran de justificar-lo mitjançant el resguard d´ingrés individual i presentar el full d´inscripció degudament complimentat. El preu de la inscripció és de 25 euros per als participants no federats i de 20 euros pels federats. Els socis de l´entitat tindran un descompte de 8 euros sobre la modalitat que correspongui (federats i no federats). L´organització es reserva la facultat d´admetre inscripcions després de l´1 de setembre, a un preu de 26´5 euros. El preu inclou avituallament en 5 punts de l´itinerari, assegurança d´accidents, samarreta commemorativa i premi a tots els classificats. Hi haurà un servei d´autocar que sortirà de La Palma a les 9 del matí del dissabte dia 3 i traslladarà els participants fins a la sortida. El preu del viatge serà d´11 euros. Les places són limitades. També hi haurà un servei d´equipatge gratuït als diferents controls.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.