16a Travessa Montserrat-Reus

0
467

Amb la 16a Travessa Montserrat-Reus es reprèn, després de les vacances d´estiu, la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya. La prova, de 100 quilòmetres, està organitzada per la Secció Excursionista C.F.Reddis i es disputarà els propers 3 i 4 de setembre. La marxa de Montserrat-Reus és una prova no competitiva de resistència per muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en menys de 24 hores. Es tracta d´una travessa puntuable per a la 8a Copa Catalana de Caminades de Resistència 2005 amb 13 punts. La sortida es farà el dissabte 3 de setembre a les 12 del migdia a les Piscines Municipals de Collbató. L´itinerari estarà totalment senyalitzat amb marques de pintura vermella i blanca (GR) i groga i blanca (PR). També els trams més dubtosos estaran assenyalat amb fletxes i cintes. En el moment de formalitzar la inscripció es lliurarà als participants una descripció esquemàtica de l´itinerari en el qual constarà la situació dels controls. | Les inscripcions es poden fer a partir del dia 18 d´agost al local de l´entitat organitzadora, Camp de Futbol Reddis (Mas Tallapedra), Ctra. Tarragona s/n, fins al dia 1 de Setembre , de les 8 a les 10 del vespre. També us podeu inscriure fent un ingrés a LA CAIXA al compte num. 2100-0581-71-0200244480. Els que facin pagament bancari hauran de justificar-lo mitjançant el resguard d´ingrés individual i presentar el full d´inscripció degudament complimentat. El preu de la inscripció és de 25 euros per als participants no federats i de 20 euros pels federats. Els socis de l´entitat tindran un descompte de 8 euros sobre la modalitat que correspongui (federats i no federats). L´organització es reserva la facultat d´admetre inscripcions després de l´1 de setembre, a un preu de 26´5 euros. El preu inclou avituallament en 5 punts de l´itinerari, assegurança d´accidents, samarreta commemorativa i premi a tots els classificats. Hi haurà un servei d´autocar que sortirà de La Palma a les 9 del matí del dissabte dia 3 i traslladarà els participants fins a la sortida. El preu del viatge serà d´11 euros. Les places són limitades. També hi haurà un servei d´equipatge gratuït als diferents controls.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.