Els favorits per al Circuit Català s´imposen en el Triatló del Pallars

0
514

Israel Escudero, pertanyent al Club Natació Barcelona, i Marta Vives, del Club Natació Mataró, es van proclamar ahir vencedors de la quinzena edició del Triatló del Pallars, que es va disputar a la localitat de Tremp. Escudero, que és líder provisional del Circuit Català de l´especialitat, no va trobar rival entre la resta de participants i es va imposar amb autoritat a José Luís Cano (Club Natació Mataró) i Ángel Clemente (Club Natació Reus), que van ser segon i tercer, respectivament. El guanyador de la prova va augmentar l´avantatge sobre el segon de la classificació general, Héctor Colom (Club Esportiu Picornell), ja que aquest no va aconseguir pujar al podi (va ser quinzè) i tant Cano com Clemente estan situats més enllà del lloc 100. Per la seua part, Marta Vives, segona a la general femenina del Circuit Català, tampoc va tindre complicacions per imposar-se a les seues competidores. La segona classificada va ser Helena Bertrán (Club Triatló Manresa), mentre que Regina Mola (Club Natació Mataró) va ser tercera. Amb aquesta victòria, Vives s´atansa al líder del campionat, Montserrat Clavero (Club Natació Reus Ploms), que no va aconseguir estar a l´altura a Tremp i va acabar tretzena. Els 229 triatletes que van participar en la prova lleidatana van haver de recórrer sota una intensa calor 1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme en carretera i 10 més de cursa. A l´arribada, a les instal·lacions del càmping Gasset, més de 400 espectadors van aplaudir els participants que van aconseguir arribar a la línia de meta després de més de dos hores de dura competició. L´organització, a càrrec de la Unió Ciclista de Tremp, es va mostrar satisfeta amb l´èxit de participació i espera que en l´edició de l´any que ve es puguin superar els 300 inscrits. Malgrat que la passada temporada Tremp no va poder acollir la prova, la localitat lleidatana continua sent una de les de més tradició en el món del triatló. Diari Segre – 31/07/05

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.