Acaba una Marató i canvia la teva vida amb Barcelona Fit.

0
555

Un olímpic australià l´any 2000, Michael Power, amb una millor marca de 13:28:00 als 5.000 metres està iniciant a Barcelona un programa d´entrenament molt famós a USA per a persones de tots els nivells físics que vulguin canviar la seva vida i acabar una Marató. Res a veure amb els agónics entrenaments tradicionals. A la foto el veiem a l´esquerra amb uns companys d´entrenament a la Carretera de les Aïgues. Un conjunt de sessions d´entrenament en grup setmanals, seminaris informatius, entrenament de motivació en un ambient relaxat i gens competitiu. La preparació per a la Marató de Barcelona 2006 comença el dissabte 1 d’octubre a les 9,00 a Sabadell a les Pistes Municipals d’Atletisme ( "La Bassa"). La segona reunió serà el 8 d’octubre a la mateixa hora i al mateix lloc. S´ha d´anar vestit per córrer o caminar. Per a més informació, visiteu la pàgina web www.barcelonafit.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.