La Cursa popular de Santa Cristina d’Aro aplega a sis-cents atletes

0
503

<b> La prova, un dels actes centrals de la Festa Major d’enguany, s’ha dividit en sis franges d’edat, amb un recorregut d’entre mil i vuit mil tres-cents metres. </b> <br> La Cursa popular de Santa Cristina d’Aro, que enguany ha arribat a la dinovena edició, ha tornat a ser multitudinària, amb més de sis-cents participants vinguts d’arreu de Catalunya. La prova és un dels actes centrals de la Festa Major de la vila, que se celebra entre el 20 i el 25 de juliol. L’acte ha tingut lloc el dissabte 23 de juliol, a partir de les 7 de la tarda, amb sortida i arribada a la plaça Mossèn Baldiri Reixac. En la prova absoluta masculina, els tres primers classificats han estat Abdelali Afia, Amine Daoudi i David Marsal; en la prova absoluta femenina, Carmen Ballesteros, Eva Iglesias i Patricia Maréchet. Pel que fa als primers classificats de Santa Cristina d’Aro, en la categoria masculina han destacat Iñaki Vermeersch, Diego Arroyo, Andreu García i Ángel Sanz; en la femenina, Mireia Serra i Esperança Richart. | La cursa s’ha dividit en sis franges d’edat. En la reservada als més petits –nascuts a partir de l’any 1995–, el recorregut ha estat de mil metres, mentre que per a la resta de participants ho fou de vuit mil tres-cents. L’organització ha previst premis per als tres primers classificats, tant homes com dones, en cadascuna de les franges d’edat. A més, també s’ha concedit un trofeu als tres primers classificats de cada categoria que hagin acreditat la seva residència a Santa Cristina d’Aro. Finalment, hi ha hagut un premi especial per als tres primers classificats de la prova absoluta, tant en la vessant masculina com en la femenina. Entre tots els participants, d’altra banda, s’ha sortejat material esportiu, independentment de la classificació final.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.