Dissabte 30 de Juliol a les 19:00 a l´Espluga de Francolí la Cursa de l´Espluga!

0
332

<b>Des de la web del Club podràs registrar-te i inscriure’t a la 28 Cursa Popular de l’Espluga d’una manera ràpida i senzilla que facilita la feina al corredor i als organitzadors.</b> <br> Els avantatges que dóna al corredor inscriure’s per Internet són molts: A l’hora de registrar-te les teves dades del tot privades queden guardades, d’aquesta manera l’any vinent no és necessari tornar-te a registrar i tan sols activant una casella pots inscriure’t a la propera cursa. Molt aviat també podràs gaudir del teu apartat personal en aquesta web on podràs consultar els teus temps i marques de curses anteriors. També podràs saber en qualsevol moment els inscrits per Internet que hi ha a la cursa fins l’últim moment. – Per nosaltres també és avantatjós: Al quedar la informació de cada corredor guardada a la Base de Dades, aquesta ja no és necessària tornar-la a escriure com passava amb les inscripcions per carta o fax, estalviant-se així molt de temps i errors. Gràcies per confiar amb el Club Atlètic Espluguí.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.