Dissabte 30 de Juliol a les 19:00 a l´Espluga de Francolí la Cursa de l´Espluga!

0
458

<b>Des de la web del Club podràs registrar-te i inscriure’t a la 28 Cursa Popular de l’Espluga d’una manera ràpida i senzilla que facilita la feina al corredor i als organitzadors.</b> <br> Els avantatges que dóna al corredor inscriure’s per Internet són molts: A l’hora de registrar-te les teves dades del tot privades queden guardades, d’aquesta manera l’any vinent no és necessari tornar-te a registrar i tan sols activant una casella pots inscriure’t a la propera cursa. Molt aviat també podràs gaudir del teu apartat personal en aquesta web on podràs consultar els teus temps i marques de curses anteriors. També podràs saber en qualsevol moment els inscrits per Internet que hi ha a la cursa fins l’últim moment. – Per nosaltres també és avantatjós: Al quedar la informació de cada corredor guardada a la Base de Dades, aquesta ja no és necessària tornar-la a escriure com passava amb les inscripcions per carta o fax, estalviant-se així molt de temps i errors. Gràcies per confiar amb el Club Atlètic Espluguí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.