Catalunya segueix líder per equips després de la Dolomites Skyrace

0
460

Després de la disputa aquest diumenge 24 de juliol de la tercera prova del Campionat del Món de la FSA (Buff Skyrunners World Series), la Dolomites Skyrace, Catalunya segueix encapçalant la classificació per equips, gràcies en gran part, a la bona actuació de les representants femenines de la Selecció. Així, tot i que en dones el ritme de la cursa el va imposar la francesa Corin Favre, les corredores catalanes van intentar no quedar despenjades de les primeres posicions. Anna Serra (Unió Excta. Urgellenca) va lluitar fins el final pel segon lloc, tot i que finalment Emmanuela Brizio [UTF-8?]se’l va endur per tan sols 12 segons i va desplaçar la catalana a la tercera posició. Cal destacar també el paper de Roser Español (Unió Excta. Urgellenca) que es va col·locar en quart lloc.| En categoria masculina els corredors catalans van lluitar fins el final. Així el jove Jessed Hernández va acabar en quinzena posició, Quico Soler (C. Quitxalla Excta.), vintè i Joan Colomer (Unió Excta. Vic), en la posició vint-i-dos. A la classificació general del Campionat del Món, el primer català és Joan Colomer (Unió Excta. Vic), en el sisè lloc. En dones, Anna Serra és segona, Roser Español, cinquena i Ester Hernández (Centre Excta. Súria), que no ha disputat la Dolomites, sisena. Per equips, Catalunya segueix líder, tot i que Anglaterra ha retallat punts i només són 4 els que separen les dues seleccions. Ara caldrà esperar els resultats del proper diumenge 31 de juliol a la següent prova, la 6000D, que es disputarà a La Plagne, França. Més informació sobre Catalunya segueix líder per equips després de la Dolomites Skyrace:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.