3 edició del quilòmetre de Matadepera

0
401

Jaime Leiva del carrefur Lleida es proclama vencedor de quilòmetre de Matadepera, per segon any consecutiu , polvoritzant el record de la prova que el mateix tenia 2:38 assolint una marca de 20:32 la carrera es va disputar en un circuit d´una volta, el mateix d´anys anteriors el qual acaba amb un pendent d´uns 400 metres que amb la condicionament de la calor es fa molt exigent en els últims metres. En aquesta edició han participat 40 atletes. Leiva va mantenir en tot moment el cap de la prova solament va poder aguantar el seu fort tren Fernando Chamorro fins al 800 on es va despenjar uns metres al no poder aguantar el fort canvi de ritme que va imposar Leiva <br><BR> <BT¡R> classificació<br> 1º Jaime Leiva carrefur Lleida 2:32<br> 2º Fernando Chamorro C.F.Viladecavalls 2:35 <br> 3º ramón Malgo C.N.Terrassa 2:44 <br> 4º Eduardo Gallardo O.A.Terrassa 2:45<br> 5ºJosé Guimarais O.A.Terrassa 2:48.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.