Victòries de Joan Montguillot i Helena Beltran a l´esprint de Barcelona

0
531

419 esportistes distribuïts en dues sèries van participar al Triatló Esprint de Barcelona, prova organitzada per Todoentreno S.L. sota les distàncies de 750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu. La primera sèrie reservada als grups d´edat i les femines van tenir com protagonistes a Joan Molist (C.N. Sallent) i a Helena Beltran (C.T. Manresa) que van dominar la prova en solitari, Molist com cap de cursa i Beltran com primera dona, finalitzant tots dos amb uns temps de 1 h 1 min 27 s, i 1 h 9 min 23 s, respectivament. Júlio César Cervantes (C.N. Sabadell) i David Musmanno (independent) van assolir la segona i tercera posició i Meritxell Montguillot (C.E. Picornell) i Natàlia Legey (independent) van finalitzar als mateixos llocs de la prova femenina, respectivament. Les noies del Club Natació Vic – E.T.B. van guanyar la classificació per equips femenins. | La segona sèrie reservada a l´elit inicialment va tenir un grup capdavanter format pels millors nedadors: els júniors Albert Parreño (C.T. Manresa) i Rubén Sanz (Prat-Triatló), que amb Francisco Pontano (C.N. Olot) van fer plegats la primera de les 5 voltes al circuit tancat de ciclisme (amb 2 km afegits en la segona cursa). Sanz es va despenjar a la segona volta i Parreño es va imposar a l´esprint especial de la tercera volta, punt de la cursa a on Pontano va quedar situat en solitari en primera posició, fins la segona transició que va donar pas al definitiu segment de cursa a peu. Joan Montguillot (C.E. Picornell) va finalitzar el ciclisme dins d´un grup perseguidor de 10 unitats i va remuntar a peu, superant a Pontano al darrer quilòmetre abans de meta, per creuar la línia de meta en primera posició amb un temps final de 1 h 2 min 56 s. Pontano va finalitzar segon i Israel Escudero (C.N. Barcelona) va assolir la tercera posició. El Club Esportiu Picornell va guanyar a la classificació per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.