Laia Forcadell, sots campiona d´Espanya en 400 metres tanques

0
494

<b> Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Màlaga, concretament al recentment inaugurat “Estadio Ciudad de Málaga” la disputa del LXXXV Campionats d’Espanya Absoluts d’Atletisme. Onze van estar els representants de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 en la que és la competició més important de l’any pels atletes espanyols.</b><br>. Un cop més l’actuació més destacada va córrer a càrrec de Laia Forcadell a la prova de 400 metres tanques, després de dominar dissabte la seva semifinal amb molta comoditat amb un temps de 57”96 diumenge va demostrar que és l’única atleta que pot donar certa lluita a l’argentina nacionalitzada espanyola Cora Olivero, dominadora des de fa tres anys de la distància; en una cursa molt valenta l’atleta de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va finalitzar en segona posició amb una marca de 57”11, que millorava la seva anterior, 57”72 en seixanta una centèssimes. Aquesta marca representa la cinquena millor marca espanyola de la història, només superada per l’actual record d’Espanya, Cristina Sánchez, Cora Olivero, Miriam Alonso i la millor marca catalana Eva Paniagua. Laia Forcadell intentarà el proper dimecres apropar-se a la marca de Paniagua (56”11) al Míting de Soria.| El Campionat d’Espanya va estar realment profitós pels interessos de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. Do quarts llocs per la veterana Sónia Godall en llançament del disc i per la jove Miriam Ortiz en 5000 metres llisos. Sonia Godall va demostrar que és una fantàstica competidora i que malgrat no té el temps suficient per entrenar sap estar en els moments importants, després de realitzar dos intents nuls que la posaven en una difícil situació de cara a la final va assegurar-se el pas a la millora en el tercer llançament i va finalitzar en la quarta posició amb 48m39. Per la seva banda Miriam Ortiz va tornar a demostrar que aquesta temporada no hi he repte que se li posi pel davant. En una cursa de 5000 metres molt ràpida la finalista als Campionats d’Europa Sub’23 de la setmana passada va finalitzar en quarta posició amb un temps de 16’18”53 que milloren la seva marca personal en més d’onze segons. També finalistes van estar Marina Garcia en triple salt, que amb una marca de 12m67 va quedar sisena i va millorar el seu registre de sempre. També sisè va esta Ricard Parellada en la prova de llançament de la javelina amb 63m38, encara que en aquest cas amb la seva marca personal hauria pogut accedir al pòdium. L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 també va estar sisè al relleu de 4 x 400 metres femenins amb 3’53”82 amb un equip compost per la juvenil Oyidiya Oji, Luz Maria Delgado, Àngela Castelló i Laia Forcadell. L’expedició riberenca a terres andaluses va estar completada per Laura Rey, desena en llançament del martell amb 49m82 i els corredors de 200 metres llisos Ojidiya Oji i Enric Martín. El premi a la desgracia va estar per Mireia Martí que després de lesionar-se en l’escalfament de la prova de 400 metres llisos no va poder participar a la prova individual ni al relleu. L’Hospitalet de Llobregat, 25 de juliol de 2005 Per més informació, Xavier Gironès

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.