LA COPA D’ESPANYA DE CURSES DE MUNTANYA ARRIBA A LA MOLINA EL 9 D’OCTUBRE

0
2739

<b> El Centre Excursionista de Catalunya us convida a participar-hi. </b> <br> A la Cursa Alpina de La Molina hi participen atletes procedents de la major part de les comarques catalanes i de clubs esportius i de muntanya que són centres de referència a les seves respectives localitats. L’èxit de les cinc edicions precedents de la “Cursa Alpina de La Molina” han fet que aquest esdeveniment sigui una cita imprescindible dins el calendari de curses d’alta muntanya a Catalunya i que s’hagi convertit en una cita clau dins del panorama estatal. Volem que el segon diumenge d’octubre sigui una veritable “Festa de Tardor” a la Cerdanya, on ens puguem aplegar tots aquells que estimem la natura i l’esport.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.