Carmen Blay diu adéu a l´atletisme

0
515

La millor velocista espanyola de l´última dècada, la catalana Carmen Blay (a punt de complir 32 anys), es va acomiadar de l´atletisme en aquest Campionat amb una medalla de bronze en els 100 metres. Blay acumula un palmarès a l´abast de molt poques: 41 vegades internacional absoluta, 6 títols de campiona absoluta de 100m i 10 de 60m en pista coberta a més de *plusmarquista espanyola amb el relleu 4x100m. Deixa una marca personal en 100m de 11.57 (1996) i una admirable simpatia i professionalitat dintre de l´atletisme espanyol que va ser corresposta amb un emotiu homenatge després de la disputa de la final femenina de 100m, la seva última carrera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.