CARME BLAY ES RETIRA

0
826

Carme Blay, la millor velocista catalana dels últims temps, va anunciar la seva retirada de l’atletisme d’alta competició durant els Campionats d’Espanya Absoluts celebrats a Màlaga on va aconseguir la medalla de bronze. Aquesta medalla augmenta l’impressionant historial esportiu de la velocista de Sant Pere de Ribes, que es retira amb 6 títols de Campiona d’Espanya Absoluta de 100 metres i amb 10 títols de 60 metres, 41 vegades internacional absoluta i recordista estatal de 4 X 100 metres. El seu entrenador ha estat sempre en Carles Lloveras. Carme Blay va començar a fer atletisme amb 12 anys després de deixar de ser l’anxaneta dels Castellers de Sant Pere de Ribes. És diplomada en Educació Infantil i treballa com a educadora a la Llar d’Infants l’Estel.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.