Arturo Casado es converteix en el nou rei del 1.500 i Reina fa el ´doblete´ en 400 i 800

0
456

Arturo Casado es va proclamar avui triple campió en els 1.500 metres després de guanyar avui a Màlaga, i després de les seves victòries en el Campionat d´Europa sub 23 (Erfurt) i en els Jocs d´Almería´05, mentre que la jornada la va tancar el ´doblete´ aconseguit per Antonio Reina en els 400 i 800 metres. En els 1.500, prova de múltiples apostes, Arturo Casado va córrer amb el cap fred i va saber canviar el ritme al seu degut moment. Reyes Estévez va veure cedir el seu títol i es va conformar amb la segona plaça, després de protagonitzar una gran remuntada i superar en els últims metres a Juan Carlos Higuero, qui va liderar la prova fins als últims metres, però que va ser relegat a la tercera plaça. La victòria de Casado dóna un aire nou al mig fons espanyol i un quebradero de cap per al comitè de tècnics de la federació espanyola, que deurà donar a conèixer la pròxima setmana els noms dels ´triats´ per al Mundial d´Hèlsinki. | Per la seva banda, Antonio Reina va aconseguir sobre la pista malagueña dues preseas daurades, la de ´la seva´ prova en els 800 m, on va ser desqualificat Eugenio Fangs, que va arribar segon, i la de la sorpresa al convertir-se en el nou campió nacional sobre els 400 m, després d´aconseguir una marca de 46,12. D´aquesta forma, es va confirmar l´enorme qualitat que atresora el d´Osuna, estant per davant del campió d´aquesta prova, David Testa i de David Melo. David Canal es va presentar com el màxim aspirant a guanyar l´or en la prova de 200 metres, i no va defraudar. Amb una marca de 21,17 segons, es va fer amb el seu primer triomf en aquesta prova, encara que el vent en contra, no va deixar que el barceloní es lluíslluís tot el que s´esperava. La prova de disc masculí no va oferir cap sorpresa, ja que amb un llançament de 62,78 metres, Mario Pestano revalida per cinquè any consecutiva el seu títol de campió nacional. Tancant la jornada va arribar una de les millors marques de la competició, l´aconseguida pel saltador hispà-cubà Joan Lli Martínez, que després de saltar 8,17, es va fer amb un títol que faltava en el seu palmarès, el de campió d´Espanya, succeint a Alberto Sanz, que va ser segon.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.