CAMPIONAT D´ESPANYA ABSOLUT

0
438

Aquest cap de setmana es celebrarà el LXXXVè Campionat d’Espanya Absolut a l’Estadi d’Atletisme Ciutat de Màlaga. Un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat estatal que significa també la principal prova de selecció per a participar en els Campionats de Món que es celebraran a Helsinki el proper mes d’agost. Podem destacar atletes catalans com Jordi Mayoral (Aquadiver-GEiEG), inscrit en les proves de 100 i 200 metres i atleta que té en el seu historial 7 títols absoluts en els 200 metres. José Guzmán (FCB) tercera millor marca dels participants en els 200 metres, Miquel Quesada (FCB) atleta que buscarà la classificació pel mundial de Helsinki, Reyes Estévez (CD. Nike B.) en 1.500 m, actual campió i sempre favorit pel títol. Carles Castillejo (FCB) i Nacho Càceres (FCB) en 5.000 metres, buscaran una plaça pels mundials en una prova on hi ha molts atletes candidats. El mateix problema tindrà José Luís Blanco (Aquadiver-GEiEG) en 3.000 m obstacles, amb mínima A, però amb molta competència per tres places. El jove Miquel Vélez (FCB) amb possibilitats de pujar al podi en salt d’alçada, Francisco Rodríguez (Benacantil P.A.) segon del ranking de la temporada en perxa, el jove Pere Joseph (FCB) que encapçala en ranking estatal de l’any i Eduard Pérez (FCB) en triple salt. El recordman estatal Moisès Campeny (FCB) en llançament de martell, campió en les sis últimes edicions.| En dones destaca la presència de Carme Blay (VTiM), campiona en sis ocasions en els 100 metres, Eva Martín (JA Sabadell) revelació de la temporada en velocitat, lluitarà per pujar al podi en els 200 metres, Montse Mas (FCB) i Marta Martín (A.A.C.) en els 800 m, Natàlia Rodríguez (CA Adidas), actual campiona i gran favorita en 1.500 metres. Jacqueline Martín (FCB) que està inscrita en els 1.500 i els 5.000 metres sempre candidata pel pujar al podi, La recordwoman estatal de 3.000 metres obstacles, Rosa Morató (FCB) surt com a principal favorita, Laia Forcadell (Integra 2) en els 400 m tanques és la segona del ranking, Gemma Pagès (Aquadiver- GEiEG) en salt amb perxa, Berta Castells (UD Torredembarra), també recordwoman d’Espanya i actual campiona en llançament de martell, Irache Quintanal (FCB), l’atleta olímpica en Atenes, està inscrita en llançament de pes i disc, i per últim la llançadora Marta Alonso (FCB) segona del ranking estatal en javelina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.