La nova Marató de Barcelona tindrà un ampli recorregut de ciutat i turístic

0
481

La propera edició de la Marató de Barcelona, que se celebrarà el diumenge, 26 de març de 2006, discorrerà per bona part de la ciutat, i inclourà espais com Les Rambles, el barri Gòtic, l´avinguda Gaudi, les instal·lacions del Camp Nou, el Parc de la Ciutadella o el fron litoral. El recorregut reflexa el doble objectiu de la nova etapa d´aquesta emblemàtica prova esportiva: aconseguir la màxima implicació ciutada i atractiu internacional. L´hora de sortida serà a les 8 del matí, el temps límit de 6 hores i també es farà una cursa conjunta de 10 Km. Es marca l´objectiu dels 5.000 participants.| Recorregut oficial: Sortida: Avinguda Reina Maria Cristina – plaça Espanya (costat Llobregat, en sentit contrari) – Creu Coberta – Sants – Joan Güell (en sentit contrari) – av. Madrid (calçada costat muntanya) – Arizala – travessera de les Corts – Interior Camp Nou – avinguda Joan XXIII – Doctor Marañón (calçada costat Besòs) – avinguda Diagonal (lateral costat mar) – plaça Francesc Macià – avinguda Josep Tarradellas (lateral costat mar, en sentit contrari) – Rocafort – avinguda de Roma (calçada central) – Tarragona – Pl. Espanya (en sentit contrari, pel costat plaça de Braus) – Gran Via de les Corts Catalanes (calçada central) – passeig de Gràcia (calçada central) – Rosselló – passeig de Sant Joan (calçada costat Besòs) – travessera de Gràcia – Cartagena (en sentit contrari) – avinguda Gaudí (pel passeig central de vianants) – Provença – Sardenya – València – avinguda Meridiana (calçada costat mar) Mitja Marató – Josep Estivill – Felip II (en sentit contrari) –Pont de Calatrava – Bac de Roda (en sentit contrari) – Guipúscoa (calçada costat muntanya) – Aragó (calçada costat muntanya) – avinguda Meridiana (calçada costat muntanya) – plaça de les Glòries Catalanes (pel costat Besòs, en sentit contrari) – Gran Via de les Corts Catalanes (calçada costat mar) – rambla de Prim (calçada costat Llobregat) – plaça Llevant (costat muntanya – Llobregat)– avinguda Diagonal (calçada costat muntanya) – gir de 180º en Ciutat de Granada – avinguda Diagonal (calçada costat mar) – plaça Llevant (costat mar – Llobregat)– passeig Taulat – Josep Pla (en sentit contrari) – avinguda Litoral (en sentit contrari) – Bac de Roda – passeig Garcia Faria – passeig Calvell – Llacuna (calçada costat Llobregat) – Salvador Espriu – plaça Voluntaris – Marina (calçada costat Besòs) – avinguda Icària – passeig de Circumval·lació – interior Parc Ciutadella – passeig Lluís companys (pel passeig central de vianants) – ronda Sant Pere – Pl. Catalunya (pel costat Besòs, calçada més propera al Corte Inglés) – avinguda Portal de l’Àngel – Arcs – plaça Nova – Bisbe – plaça Sant Jaume – Ferran – La Rambla (calçada costat Llobregat) – Portal de la Pau – passeig Josep Carner (calçada costat muntanya) – plaça Drassanes (costat muntanya – Besòs) – avinguda Paral·lel (calçada costat Besòs) – ronda Sant Pau – ronda Sant Antoni – Muntaner (en sentit contrari) – Sepúlveda – avinguda Paral·lel (en sentit contrari, per la calçada costat Llobregat) – plaça Espanya – avinguda Reina Maria Cristina: Arribada

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.