La nova Marató de Barcelona tindrà un ampli recorregut de ciutat i turístic

0
334

La propera edició de la Marató de Barcelona, que se celebrarà el diumenge, 26 de març de 2006, discorrerà per bona part de la ciutat, i inclourà espais com Les Rambles, el barri Gòtic, l´avinguda Gaudi, les instal·lacions del Camp Nou, el Parc de la Ciutadella o el fron litoral. El recorregut reflexa el doble objectiu de la nova etapa d´aquesta emblemàtica prova esportiva: aconseguir la màxima implicació ciutada i atractiu internacional. L´hora de sortida serà a les 8 del matí, el temps límit de 6 hores i també es farà una cursa conjunta de 10 Km. Es marca l´objectiu dels 5.000 participants.| Recorregut oficial: Sortida: Avinguda Reina Maria Cristina – plaça Espanya (costat Llobregat, en sentit contrari) – Creu Coberta – Sants – Joan Güell (en sentit contrari) – av. Madrid (calçada costat muntanya) – Arizala – travessera de les Corts – Interior Camp Nou – avinguda Joan XXIII – Doctor Marañón (calçada costat Besòs) – avinguda Diagonal (lateral costat mar) – plaça Francesc Macià – avinguda Josep Tarradellas (lateral costat mar, en sentit contrari) – Rocafort – avinguda de Roma (calçada central) – Tarragona – Pl. Espanya (en sentit contrari, pel costat plaça de Braus) – Gran Via de les Corts Catalanes (calçada central) – passeig de Gràcia (calçada central) – Rosselló – passeig de Sant Joan (calçada costat Besòs) – travessera de Gràcia – Cartagena (en sentit contrari) – avinguda Gaudí (pel passeig central de vianants) – Provença – Sardenya – València – avinguda Meridiana (calçada costat mar) Mitja Marató – Josep Estivill – Felip II (en sentit contrari) –Pont de Calatrava – Bac de Roda (en sentit contrari) – Guipúscoa (calçada costat muntanya) – Aragó (calçada costat muntanya) – avinguda Meridiana (calçada costat muntanya) – plaça de les Glòries Catalanes (pel costat Besòs, en sentit contrari) – Gran Via de les Corts Catalanes (calçada costat mar) – rambla de Prim (calçada costat Llobregat) – plaça Llevant (costat muntanya – Llobregat)– avinguda Diagonal (calçada costat muntanya) – gir de 180º en Ciutat de Granada – avinguda Diagonal (calçada costat mar) – plaça Llevant (costat mar – Llobregat)– passeig Taulat – Josep Pla (en sentit contrari) – avinguda Litoral (en sentit contrari) – Bac de Roda – passeig Garcia Faria – passeig Calvell – Llacuna (calçada costat Llobregat) – Salvador Espriu – plaça Voluntaris – Marina (calçada costat Besòs) – avinguda Icària – passeig de Circumval·lació – interior Parc Ciutadella – passeig Lluís companys (pel passeig central de vianants) – ronda Sant Pere – Pl. Catalunya (pel costat Besòs, calçada més propera al Corte Inglés) – avinguda Portal de l’Àngel – Arcs – plaça Nova – Bisbe – plaça Sant Jaume – Ferran – La Rambla (calçada costat Llobregat) – Portal de la Pau – passeig Josep Carner (calçada costat muntanya) – plaça Drassanes (costat muntanya – Besòs) – avinguda Paral·lel (calçada costat Besòs) – ronda Sant Pau – ronda Sant Antoni – Muntaner (en sentit contrari) – Sepúlveda – avinguda Paral·lel (en sentit contrari, per la calçada costat Llobregat) – plaça Espanya – avinguda Reina Maria Cristina: Arribada

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.