Tercera cursa del Campionat del Món de curses de muntanya

0
405

Aquest diumenge dia 24 de juliol, es disputarà la tercera cursa puntuable pel Campionat del Món de curses de muntanya (Buff Skyrunner World Series), que tindrà lloc a la localitat italiana de Canazei, amb la disputa de la Dolomites Skyrace. La cursa és la més curta del Campionat, amb 22 quilòmetres i 3.404 metres de desnivells acumulats. La prova sortirà de la localitat de Canazei (1.450 metres d´alçada), per dirigir-se al mític Passo Pordoi (2.239 metres), per on han passat moltes etapes del Giro d´Itàlia. Tot seguit enfila la pujada més forta de la cursa, fins el cim del Piz Boè, punt més alt de la cursa (3.152 metres). Posteriorment la cursa es disputa en 12 quilòmetres de ràpida baixada fins arribar al punt de partida a Canazei.| La Selecció Catalana desplaçarà a la cursa als corredors Joan Colomer (Unió Excta. Vic) i Jordi Sánchez (Centre Excta. Súria), fins ara els més ben classificats en categoria d´homes en setena i novena posició respectivament. Els acompanyaran Xavier Zapater (Unió Excta. Matadepera), José Manuel Granadero (Els Xulius C. Excta. Ribetà) i el recent subcampió d´Espanya, Pere Aurell (Unió Excta. Matadepera). En dones estaran presents l´actual Campiona del Món i guanyadora l´any passat d´aquesta cursa, Anna Serra (Unió Excta. Urgellenca), acompanyada de Roser Español (Unió Excta. Urgellenca) i Teresa Forn (C. Esportiu 2X2 Santpedor). L´equip català es desplaça amb l´objectiu de seguir lluitant per la classificació en dones (no estarà present Ester Hernández, actualment en segon lloc, que es reserva per la cursa de la setmana següent a La Plagne, França). En homes s´intentarà seguir escalant posicions a la classificació general, en especial Joan Colomer i Jordi Sánchez i, sobretot, mantenir el liderat de la classificació per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.