XIII MITJA MARATÓ DE LA CURSA DEL LLOP

0
443

<b>RÈCORD DE PARTICIPACIÓ EN LA XIII MITJA MARATÓ DE LA CURSA DEL LLOP I VICTÒRIA PER SEGON ANY CONSECUTIU D´ABDELGHANI ELHASSANY</b><br> La XIII Mitja Marató de la Cursa del Llop ha batut el rècord de participació amb els 200 atletes que han pres la sortida en aquesta edició del 2005. Ha estat una preciosa matinal atlètica que ha portat els atletes des de Tortosa i Roquetes fins al Parc Natural del Port tot superant la duresa de la seva altimetria amb un desnivell de 1.100 metres. La temperatura ha estat un factor determinant, malgrat que no s´han arribat a les altíssimes temperatures que s´anunciaven, que ha endurit considerablement l´ascensió. La cursa ha tingut una important participació d´atletes d´alt nivell així com d´atletes més populars que han aconseguit arribar a meta dins del temps màxim que donava l´organització de 3h 30’ El guanyador absolut ha estat per segon any consecutiu l´atleta del Carrefour Lleida ABDELGHANI EL HASSANY amb un crono de 1h:30:17 Tot i que un dels seus objectius era batre el seu propi rècord de 1h 26’ 43” no li ha estat possible perquè segons ens comentava a la línia d´arribada havia competit la jornada anterior en una cursa de 10Km i a més havia arribat molt just de temps a Tortosa i no havia pogut realitzar un correcte escalfament. El podi de la general masculina l´han completat els atletes VÍCTOR GONZALO GIRAU del Runnersworld que ha estat segon amb 1h:32:55 i l´atleta del Club Atletisme Terres de l´Ebre de Tortosa AHMED EL QAYED, tercer amb 1h:37:39 En femines s´ha batut igualment el rècord de participació amb 16 atletes inscrites. La guanyadora ha estat ESTHER VALENZUELA OLIVA de Tarragona amb 2h:13:38 La segona ha estat TERESA BENET GRAUPERA del C.N. Sabadell amb 2h:14:42 i la tercera REYES VALERO EXPÓSITO del Tarragona Fondistes amb 2h:18:39 S´han donat igualment trofeus als tres primers atletes masculins i femenins de les diferents categories de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.