VI CURSA CIUTAT DE BARBERÀ – CURSA CONTRA EL RACISME

0
624

<b> Més de 200 atletes, 4a victòria de Benito Ojeda i 1a de Vinyet Noguero </b> <br> Més de 200 atletes van participar diumenge a Barberà del Vallés en la nostra cursa. En la cursa gran, van ser 195 els atletes arribats després de completar les dues voltes a un exigent circuit urbà de 4 quillómetres. <br> El primer en creuar la línia d’arribada del Passeig Doctor Moragues va ser el veí de Barberà i campió de la passada edició, Benito Ojeda. Ojeda va sortir al capdavant de la cursa acompanyat per Abdelali Afia i Elias Resina i seguit a pocs metres per un altre grup de corredors on hi havia Jaume Domingo. Un cop superada la primera volta Benito Ojeda va aprofitar la pujada de Doctor Moragues per accelerar i abans d’arribar al quilómetre 5 ja marxava en solitari. Per darrera Abdelali Afia mantenia els seu ritme i veia com a l’arribada a l’estació ja havia despenjat a Elias Resina. Les dues primeres posicions estaven ja ben clares, però la lluita es mantindria per la tercera posició. Jaume Domingo venia del darrera amb moltes forces i va aprofitar les curtes però dures pujades del barri de Ca n’Estaper per agafar i superar a Elias Resina. | Benito Ojeda (FILA TEAM) va completar els 8km en 25’48’’ i aconseguia així la seva 4ª victoria, 3ª consecutiva, a la nostra cursa. Abdelali Afia (L’AIRE) va arribar segon amb 26’17’’ i Jaume Domingo (CALIFORNIA SPORTS) va ser tercer amb 26’37. La categoría femenina va ser menys disputada però no de menys qualitat. De fet a la sortida hi havia dues de les campiones de la nostra cursa d’altres anys, com són Ana Maria Arjona i Carme Ballesteros. Vinyet Noguero va sortir amb molta determinació cap a la victoria i ja al pas per la primera volta aconseguia un avantatge de 26’’ respecte a la segona classificada. Tant Vinyet Noguero com Carme Ballesteros van fer la cursa acompanyades per d’altres atletes masculins que aprofitaven el seu ritme i les ajudaven. Ballesteros va mantenir sempre la distancia a Vinyet i va acabar la cursa en segona posició i només perdent els mateixos 25’’ sobre la campiona d’enguany. A la tercera posició va estar sempre situada la campiona del 2004, Ana Maria Arjona. Arjona va pasar la primera volta perdent un minut respecte a Vinyet Noguero i va completar una bona cursa arribant en tercera posició. Així, va ser Vinyet Noguero (Integra2) la campiona amb 30’33’’, Carme Ballesteros (FILA DOMINGO CATALAN) segona amb 30’58’’ i Ana Maria Arjona tercera amb 32’26’’. Entre els representants de la Unió Atlética Barberà cal destacar la cursa de l’atleta juvenil Guillermo López (tercer a la seva categoría) i que va completar la cursa amb un temps de 30’43’’. Després de Guillermo van arribar Ariel Conde (31’03’’), Carlos Garcia (32’27’’), Ruben Molina (33’35’’), Toni Cabeza (34’28’’), Raul Ordóñez (34’ 47’’), Manolo Aciego (35’30’’), Maikel Armenteros (36’07’’), Luis Andujar (37’07’’) i s’ha de destacar l’actuació de Rafael López que va completar els 8km fent marxa atlética per tal de preparar el Mundial de Veterans i va aconseguir un temps de 46’24’’. Pel que fa a la resta de la matinal, després de la cursa gran es van celebrar la cursa mitjana (1.300m pels menors de 15 anys i en una volta a un circuit per Doctor Moragues) i la barrufet cursa (300m pels menors de 10 anys). A totes dues curses, més que les clasificacions o els campions cal destacar la participació i les dolces imatges protagonitzades per pares i infants. Entre aquells que van aconseguir pujar al podi de la seva categoría destaquen els barberencs Jonatan Ponce, Miguel Angel López, Maite Cano, Sheila Dobón, Dani Ponce, Marta Gómez, Laura Gómez, Xenia Expósito, Paula López i Nuria Garcia. Matinal amb bona temperatura, sense problemes organitzatius i on es van repartir 60 trofeus i nombrosos obsequis gracies a la col·laboració de molts comerços de la nostra ciutat. Aprovat amb nota, doncs, per la sisena edició de la Cursa Ciutat de Barberà – Cursa Contra el Racisme que enguany va comptar amb la presencia d’Albert Rodríguez (membre de SOS Racisme) que va fer la lectura d’un manifest que recordava que l’esport és una molt bon exemple de la tolerancia i el respecte entre cultures. En l’acte de lliurament de premis van participar també Núria Ferrer (una de les atletes barberenques més destacades de la Unió Atlética Barberà i esportista finalista de la Nit de l’Esport) i Ignacio Navarro (regidor d’esports de l’Ajuntament de Barberà). <br> <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/barbera/">Resultats complets</a> al web del atletisme.com.<br> I les fotos fetes pel Josep Viladot a <a href="http://www.atletisme.com/fotoatleta/">Foto Atleta </a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.