TRIATLÓ: Bernat Moragas i Sílvia Tremoleda guanyen a El Pont de Suert

0
520

La segona prova del circuit català de triatló es va disputar a El Pont de Suert sota la distància olímpica amb 1.500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu. Els triatletes del C.N. Mataró David Royo i Bernat Moragas es van distanciar al segment de natació, mantenint Moragas la primera posició a la resta de la prova per assolir la seva primera victòria en una prova del circuit amb un registre final de 1 h 56 min 31 s. Al segment de ciclisme Arnau Bellapart (C.N. Vic) i el millor sub 23 de la prova Eloi Moragues (C.E. Picornell) van realitzar els millors parcials, però al tercer i definitiu segment de cursa a peu va haver importants canvis a la classificació, finalitzant la cursa Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms) situat a la segona posició per davant de Israel Escudero (C.N. Barcelona).| A la categoria femenina tot i que Marta Vives (C.N. Mataró) va realitzar la millor natació, va ser superada per Sílvia Tremoleda (C.N. Reus Ploms) que dominant la prova als segments de ciclisme i cursa a peu va finalitzar en primera posició amb un temps total de 2 h 13 min 33 s. La veterana Mercè Magem va assolir la tercera posició i el seu equip, el Club Natació Reus Ploms es va classificar primer a les dues categories.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.