TRIATLÓ: Bernat Moragas i Sílvia Tremoleda guanyen a El Pont de Suert

0
320

La segona prova del circuit català de triatló es va disputar a El Pont de Suert sota la distància olímpica amb 1.500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu. Els triatletes del C.N. Mataró David Royo i Bernat Moragas es van distanciar al segment de natació, mantenint Moragas la primera posició a la resta de la prova per assolir la seva primera victòria en una prova del circuit amb un registre final de 1 h 56 min 31 s. Al segment de ciclisme Arnau Bellapart (C.N. Vic) i el millor sub 23 de la prova Eloi Moragues (C.E. Picornell) van realitzar els millors parcials, però al tercer i definitiu segment de cursa a peu va haver importants canvis a la classificació, finalitzant la cursa Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms) situat a la segona posició per davant de Israel Escudero (C.N. Barcelona).| A la categoria femenina tot i que Marta Vives (C.N. Mataró) va realitzar la millor natació, va ser superada per Sílvia Tremoleda (C.N. Reus Ploms) que dominant la prova als segments de ciclisme i cursa a peu va finalitzar en primera posició amb un temps total de 2 h 13 min 33 s. La veterana Mercè Magem va assolir la tercera posició i el seu equip, el Club Natació Reus Ploms es va classificar primer a les dues categories.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.