Més de 65 participants a la 13a pujada a l´ermita de Sant Joan de Montblanc

0
367

La pujada ha esta guanyada en categoria masculina per l´atleta del FACVAC de Valls Abdul Jalal amb un temps de 50 minuts i en categoria femenina per Marta Secall de Club Atlètic Montblanc amb un temps de 1hora 3minuts i 13 segons. A l´arribada tots els atletes han gaudit d´un bon esmorzar i de les vistes de la comarca des de l´ermita de Sant Joan. El club Atlètic Montblanc vol agrair la participació i esportivitat de tots els participants i esperem veure´ls en l´edició del 2006.<br> Les classificacions es poden consultar a <a href="http://www.atletisme.com/clubs/montblanc">www.atletisme.com/clubs/montblanc</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.