Més de 65 participants a la 13a pujada a l´ermita de Sant Joan de Montblanc

0
575

La pujada ha esta guanyada en categoria masculina per l´atleta del FACVAC de Valls Abdul Jalal amb un temps de 50 minuts i en categoria femenina per Marta Secall de Club Atlètic Montblanc amb un temps de 1hora 3minuts i 13 segons. A l´arribada tots els atletes han gaudit d´un bon esmorzar i de les vistes de la comarca des de l´ermita de Sant Joan. El club Atlètic Montblanc vol agrair la participació i esportivitat de tots els participants i esperem veure´ls en l´edició del 2006.<br> Les classificacions es poden consultar a <a href="http://www.atletisme.com/clubs/montblanc">www.atletisme.com/clubs/montblanc</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.