13a pujada i 6a caminada a l´ermita de Sant Joan de Montblanc

0
569

Aquest divendres 24 de juny i organitzat pel C.A.M. tindrà lloc la 13a pujada i 6a caminada a l´ermita de Sant Joan de Montblanc. La distància és de 12Km. La caminada sortirà des de la plaça major de Montblanc a 2/4 de 8 del matí mentre que la pujada (corrent) sortirà també des de la plaça major a les 9 del matí. Les inscripcions tant de la caminada com de la pujada tindràn lloc una hora abans de la sortida a la plaça major. La inscripció és de 5 euros i es paga el mateix dia. Tots els participants rebran un record de la cursa i esmorzar a l´arribada. <br> Podeu trobar més informació de la cursa i de l´ermita a:<a href="http://www.atletisme.com/clubs/montblanc">www.atletisme.com/clubs/montblanc</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.