IVÁN HOMPANERA, DE L´HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2, CAMPIÓ D´ESPANYA DE 800 I 1500 METRES PER PARALÍTICS CEREBRALS

0
359

Aquest cap de setmana a tingut lloc a Sevilla la disputa del Campionat d´Espanya d´Atletisme per atletes amb Paràlisis Cerebral. L´atleta de L´Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2, Iván Hompanera va poder proclamar-se doble campió d´Espanya en 800 i 1500 metres llisos. Fa només dues setmanes que Hompanera va aconseguir batre el rècord del món de 5000 metres i demostra trobar-se en un estat de forma pels propers Campionats d´Europa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.