David Guarch i Anna Rosa Moreno guanyen a Sant Pere de VilaMajor

0
817

Un any més, i ja en van 21, es va disputar diumenge la Cursa Masa-Decor, una cursa preciosa situada pels voltants de Sant Pere de Vilamajor. Molts corredors es van acostant a intermitentment a buscar els pitralls abans de la sortida, i aquest any per primera vegada la cursa estava controlada pel sistema de Xip Groc, amb catifes a la sortida i arribada. A primera hora del matí ja s´intuïa que seria una cursa calurosa, encara que també es cert que gran part del recorregut es fa entre boscos i això ajuda als corredors a poder-se refugiar durant la prova del sol que apretava de valent. Ja en donar la sortida s´ha format un grup capdavanter amb 6-7 integrants que poc a poc han anat perdent unitats, fins l´arribada en que s´han disputat la victòria el atleta de la Unió Atlètica Terrassa David Guarch amb 35’31’’, seguit a 16 segons de l´atleta de l´Aire Antoni Flores, el tercer classificat ha estat Rafael Jimenez(36’18’’). Pel que fa a les dones ha guanyat la proba la corredors dels Fondistes Blanes Anna Rosa Moreno, amb 42’09’’. Després de la cursa, entrepans i refrescos per tots els corredors i la bossa d´obsequis. Una cursa d´aquelles que tothom ja pensa en repetir el any vinent. <br> <a href="http://www.yellowchip.com/res2005g.htm">Resultats de la cursa de 10 Km. organitzada per Masa DECOR a Sant Pere de Vilamajor</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.