David Guarch i Anna Rosa Moreno guanyen a Sant Pere de VilaMajor

0
621

Un any més, i ja en van 21, es va disputar diumenge la Cursa Masa-Decor, una cursa preciosa situada pels voltants de Sant Pere de Vilamajor. Molts corredors es van acostant a intermitentment a buscar els pitralls abans de la sortida, i aquest any per primera vegada la cursa estava controlada pel sistema de Xip Groc, amb catifes a la sortida i arribada. A primera hora del matí ja s´intuïa que seria una cursa calurosa, encara que també es cert que gran part del recorregut es fa entre boscos i això ajuda als corredors a poder-se refugiar durant la prova del sol que apretava de valent. Ja en donar la sortida s´ha format un grup capdavanter amb 6-7 integrants que poc a poc han anat perdent unitats, fins l´arribada en que s´han disputat la victòria el atleta de la Unió Atlètica Terrassa David Guarch amb 35’31’’, seguit a 16 segons de l´atleta de l´Aire Antoni Flores, el tercer classificat ha estat Rafael Jimenez(36’18’’). Pel que fa a les dones ha guanyat la proba la corredors dels Fondistes Blanes Anna Rosa Moreno, amb 42’09’’. Després de la cursa, entrepans i refrescos per tots els corredors i la bossa d´obsequis. Una cursa d´aquelles que tothom ja pensa en repetir el any vinent. <br> <a href="http://www.yellowchip.com/res2005g.htm">Resultats de la cursa de 10 Km. organitzada per Masa DECOR a Sant Pere de Vilamajor</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.