Campionat de Catalunya Absolut

0
451

<b>Aquest diumenge s’ha celebrat la segona jornada del Campionats de Catalunya d’Atletisme a les pistes del Congost de Manresa. <br></b> S’ha pogut gaudir d’una bona jornada atlètica amb una bona entrada i un bon nivell de marques, encara que el vent contrari a perjudicat un altre cop les marques de velocitat. Podem destacar a Marc Puigtió (FCB) que ha vençut en els 200 metres amb un registre de 21”87 i que amb la victòria d’ahir en els 100 metres ha aconseguit el doblet en velocitat. També ha fet el doblet en llançaments Eloi Rovira (FCB) que avui ha vençut en pes amb una marca de 17,39 metre. També podem destacar algunes marques d’interès com la de Marta Alonso (FCB) que ha fet 49,07 m en javelina significant nou rècord dels campionats. En els 800 metres s’ha viscut una bona cursa amb victòria final de Montse Mas (FCB) amb 2’06”71, també destacar a Josep Maria Gener (Playas C) que ha saltat 7,45 m en llargada,

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.