Andrés Acuña i Carolina Martínez guanyadors de la XV Cursa de la Vila Olímpica

0
638

Andrés Acuña del Fila Domingo Catalán (31:43) en categoria masculina, i Carolina Martínez (37:48), del club BJORNSTORP de Suècia, en categoria femenina, han estat els guanyadors de la XV edició de la cursa Open de la Vila Olímpica, disputada el diumenge 19 de juny de 2005. La guanyadora femenina, afincada en Suècia, repeteix triomf de l´any passat. Els han acompanyat en el podi Joaquin Hernández Oliva del Califòrnia Esports, i Abdelali Afia de L´Aire, i Carme Ballesteros del Fila Domingo Catalán i Esperanza Zuriguiel (independent). En categoria de cadira de rodes els guanyadors han estat en Roger Puigbó i la Iolanda Gil. Malgrat que la sortida s´ha fet a les 8:30 hores del matí, una forta calor a acompanyat als prop de 1.000 corredors inscrits al llarg del recorregut de 10 km. Abans de donar-se el tret de sortida s´ha fet un minut de silenci en memòria d´en Ramon Oliu fundador de Marató Catalunya mort el passat mes d´abril. Un cop finalitzada la prova Open, s´ha disputat una milla infantil que ha guanyat Hugo Ferrara Tormo en categoria masculina i Eva Comas Stokes en la femenina. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.