La ciutat de Barcelona tindrà la seva marató el 26 de març de l´any que ve

0
414

Barcelona tornarà a tenir una marató la primavera de l´any que ve, després d´una temporada d´absència. La data escollida és el 26 de març i l´organització serà una responsabilitat de l´Ajuntament de Barcelona i de la Plataforma Marató a Barcelona. Les dues entitats han firmat avui el conveni que ha d´impulsar el retorn de la prova atlètica a la capital catalana.| La nova marató tindrà un canvi de filosofia important. Se sacrificarà la possibilitat de fer bons registres i es promourà que la prova ajudi a la projecció internacional i turística de la ciutat. Per això, tot i que el recorregut encara no està definit, ja se sap que passarà pels indrets més turístics de la ciutat. A més, es treballa en l´associació de la marató barcelonina amb la d´una altra gran ciutat europea. L´Ajuntament vol convertir la nova marató en una festa del civisme i la singularitat de Barcelona. L´entitat Marató Catalunya, organitzadora de les 27 proves que s´han fet fins ara i enfrontada amb l´Ajuntament, no participa en l´organització. Per això, la marató de l´any que ve serà la Marató de Barcelona 2006. No s´ha volgut ni donar continuïtat a les edicions anteriors ni crear conflicte establint-la com la primera marató de la nova època.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.