La ciutat de Barcelona tindrà la seva marató el 26 de març de l´any que ve

0
340

Barcelona tornarà a tenir una marató la primavera de l´any que ve, després d´una temporada d´absència. La data escollida és el 26 de març i l´organització serà una responsabilitat de l´Ajuntament de Barcelona i de la Plataforma Marató a Barcelona. Les dues entitats han firmat avui el conveni que ha d´impulsar el retorn de la prova atlètica a la capital catalana.| La nova marató tindrà un canvi de filosofia important. Se sacrificarà la possibilitat de fer bons registres i es promourà que la prova ajudi a la projecció internacional i turística de la ciutat. Per això, tot i que el recorregut encara no està definit, ja se sap que passarà pels indrets més turístics de la ciutat. A més, es treballa en l´associació de la marató barcelonina amb la d´una altra gran ciutat europea. L´Ajuntament vol convertir la nova marató en una festa del civisme i la singularitat de Barcelona. L´entitat Marató Catalunya, organitzadora de les 27 proves que s´han fet fins ara i enfrontada amb l´Ajuntament, no participa en l´organització. Per això, la marató de l´any que ve serà la Marató de Barcelona 2006. No s´ha volgut ni donar continuïtat a les edicions anteriors ni crear conflicte establint-la com la primera marató de la nova època.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.