Gran Festa a la X Cursa d´Olèrdola amb 560 arribats, guanyada per el Víctor Gonzalo i Estela

0
490

Va ser tot un èxit la desena edició de la cursa de muntanya d’Olèrdola, que va batre el record de participants, 625 inscrits i 560 arribats, superant totes les expectatives dijous tancaven inscripcions. Es va donar la sortida a les 9’ 30 del matí amb un dia ennuvolat, idoni per corre, tot era un gran colorit d’atletes per els 15 kms que te el circuit, pujaven i baixaven per els camins i muntanyes del Parc Comarcal d’Olèrdola sent de una gran bellesa. Des de un començament el cap de cursa hi havia varis Atletes que tiraven del cap de cursa fins el km 8, que era en la part mes tècnica, la baixada de pedres, en la que el campió de Catalunya de marató Víctor Gonzalo del Runners World avançava al campió d’ Espanya de marató, al atleta de Igualada i del Fila Team Roger Roca, a partir d’aquí Víctor anava sol fins l’arribada en la que va entrar amb un registre de 54’ 42 “ Baixant se que anava ràpid i aquí ha estat la clau de la victòria, m’ agradat molt la cursa”. | Roger Roca era el segon amb una marca de 55’ 01 “No anant del tot be esperava guanyar però el Víctor ha fet una gran cursa, el es mes tècnic que jo en aquest terreny, per mi aquesta cursa era la primera de muntanya, la cursa es maquisima i te molt bona organització”. 3er va estar el atleta de Viladecans Richard Calle amb 55’ 45. En el apartat de dones repetia victòria la guanyadora del any passat la atleta del Paraguay Estela Chavez amb 1h 04’, des de el principi agafava el cap de la cursa i no havia cap contrincant que si l’acostes, “me ha ido muy bien y para mi ha estado bonito volver a ganar en esta bella carrera”. En segon lloc entrava la guanyadora d’aquesta cursa dues vegades, la Carme Ballesteros del Fila Domingo Catalan amb 1h 06’ i en tercer lloc Nomei Moreno amb 1h 08’. En el apartat de clubs els guanyadors van estar Fondistes Penedes. Un any mes el Ajuntament d’Olèrdola juntament amb una comissió organitzadora, en la que estan endavant el Pep Amell, Raimon Palau i Joan Domènech dona mostres que es una cursa de gran qualitat i que esta a l’alçada de la situació amb mes de 100 voluntaris i per que el circuit no dona per mes si no estaríem parlant de mes quantitat d’atletes, per que el atleta es va content d’aquesta cursa. Al acabar els atletes van tenir samarreta per tots, una botifarra i una ampolla de Caves Hill.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.