El Carrefour Lleida UA, a Divisió d´Honor !!

0
399

El CA Carrefour Lleida va complir els pronòstics que el consideraven el principal favorit i es va imposar amb gran autoritat a la final de la Primera Nacional, celebrada ahir a Burgos. D´aquesta manera, va aconseguir l´ascens a la Divisió d´Honor, la màxima categoria de l´atletisme espanyol. El conjunt lleidatà competirà així la pròxima temporada a l´elit d´aquest esport amb quinze equips més. Així mateix, el Carrefour pot ser, juntament amb el FC Barcelona, l´únic equip català present a la Divisió d´Honor, ja que el tercer, l´AA Catalunya, pot perdre aquest cap de setmana la categoria.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.