Les marques dels marxadors espanyols al 8è Míting Internacional d’Atletisme confirmen els bons pronòstics de cara al Mundial d’Helsinki

0
394

<b> S’assoleixen 2 rècords EAP i 6 rècords de l’Estadi </b> L’atleta Jose Antonio González en 5.000 marxa i Kiprono Menjo de Kenya en 5.000 masculí van ser les grans estrelles d’aquesta vuitena edició del Míting Internacional d’Atletisme de Gavà amb dos rècords EAP. La cursa dels 5.000 marxa va estar dominada pels marxadors espanyols. Jose Antonio González es va fer amb el triomf amb una marca de 19,38,20 que passa a ser rècord de l’Estadi i rècord del circuit Europe Athletisme Promotion on s’inscriu el Míting gavanenc. Jesús Ángel Garcia Bragado va estar segon (19,46,48) i Luis Manuel Corchete, tercer (20,16,59).| Una altra de les proves estrella va ser els 5.000 masculí on el kenyà Kiprono Menjo es va proclamar rècord de l’Estadi i de l’EAP en imposar-se amb un temps de 13,14,38. Durant la jornada també es van assolir 4 rècord més de l’Estadi. El més matiner va ser el del llençador de martell, Miloslav Konopka d’Eslovàquia (76,74 ), el plusmarquista nacional Moisés Campeny va ser segon (69,82) i el tercer, Joan Bea (57,93). També en concursos, Natalia Fokina d’Ucraina va aconseguir un nou rècord de la pista en llençament de disc (56,69), mentre que l’atleta de Letonia Ainars Kovals també va ser marca (81,41). Una fita que també va assolit la corredora de 1.500 m, Emili Chebet de Kenya (4,18,75). L’Estadi Municipal la Bòbila va estar un cop més el millor escenari i un esdeveniment atlètic de primera magnitut en el qual 200 atletes de 24 països van testat el seu moment de forma cara a les properes cites internacionals: els Jocs del Mediterrani, el Mundial d’Helsinki i els Jocs de la Commonwealth. L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, va presidir aquest vuitè Míting d’Atletisme, organitzat per l’Ajuntament de Gavà amb la col.laboració del Club Atletisme de Gavà. La prova també rep el suport de la Diputació de Barcelona que li atorga la distinció de Gran Premi, de la Federació Catalana d’Atletisme i de la Real Federación Española de Atletismo i la col.laboració de Gatorade i Intesport-Esports Quinze.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.