Brillant homenatge a Ramon Oliu

0
332

Amb la cursa d´aquesta tarde a Cantonigròs, han finalitzat els actes d´homenatge al iniciador del fons a Catalunya. La taula rodona d´ahir, la cursa a un circuit meravellòs amb unes inclemencies metereològiques que encara l´han fet més interessant i la cloenda amb el missatge d´agraïment de la familia i el cant dels ocells ha estat molt emocionant i tal com la memòria d´en Ramon Oliu es mereixia. <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/ramonoliu/">Resultats de la cursa a Internet</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.