Memorial Ramon Oliu

0
532

Aquest divendres 10 de juny, a la seu de la Federació Catalana d’Atletisme (Trafalgar 12), es realitzarà una taula rodona col·loqui dintre dels actes en homenatge a la figura de Ramón Oliu. Ramon Oliu, nascut a Cantonigròs el 1923 i que va morir a Hamilton (EU) el passat 3 d’abril de 2.004, ha estat una figura cabdal en l’atletisme català. Introductor de les curses a peu, fundador de la Comissió Marathon Catalunya, creador de la primera marató a Catalunya i a tot l’estat Espanyol, organitzador de les primeres mitges maratons de Catalunya, escriptor, articulista, i conferenciant. | L’homenatge estarà format per una cursa popular al poble natal de Cantonigros el proper dissabte 11 de juny, Cursa Memorial Ramon Oliu, i l’acte de demà divendres a la Federació Catalana d´Atletisme Participaran a la taula rodona personatges com : Raimon Vancells, President Marató Catalunya 1985-1989 Adolf Torruella, President Marató Catalunya 1989-1996 Domingo Catalàn, President Marató Catalunya 1997-2001 Miquel Pucurull, maratonià participant en vint-i-dos edicions de la marató de Barcelonaa Arcadi Alibés, presentador de TVC i maratonià habitual Andreu Ballbé, responsable informàtic de totes les Maratons de Catalunya a Barcelona des l´any 1980 Josep Maria Antentas, maratonià i VicePresident de la Federació Catalana d´Atletisme Rafael Nogueras maratonià i periodista Quima Casas maratoniana Pere Pujol maratonià i metge Mirna Mates filla de Francesc Mates, cofundador de Marathon Catalunya Enric Masllorens maratonià participant en la primera marató a Catalunya a Palafrugell Albert Soler, maratonià i Director d´Esports del Ajuntament de Barcelona

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.