Memorial Ramon Oliu

0
377

Aquest divendres 10 de juny, a la seu de la Federació Catalana d’Atletisme (Trafalgar 12), es realitzarà una taula rodona col·loqui dintre dels actes en homenatge a la figura de Ramón Oliu. Ramon Oliu, nascut a Cantonigròs el 1923 i que va morir a Hamilton (EU) el passat 3 d’abril de 2.004, ha estat una figura cabdal en l’atletisme català. Introductor de les curses a peu, fundador de la Comissió Marathon Catalunya, creador de la primera marató a Catalunya i a tot l’estat Espanyol, organitzador de les primeres mitges maratons de Catalunya, escriptor, articulista, i conferenciant. | L’homenatge estarà format per una cursa popular al poble natal de Cantonigros el proper dissabte 11 de juny, Cursa Memorial Ramon Oliu, i l’acte de demà divendres a la Federació Catalana d´Atletisme Participaran a la taula rodona personatges com : Raimon Vancells, President Marató Catalunya 1985-1989 Adolf Torruella, President Marató Catalunya 1989-1996 Domingo Catalàn, President Marató Catalunya 1997-2001 Miquel Pucurull, maratonià participant en vint-i-dos edicions de la marató de Barcelonaa Arcadi Alibés, presentador de TVC i maratonià habitual Andreu Ballbé, responsable informàtic de totes les Maratons de Catalunya a Barcelona des l´any 1980 Josep Maria Antentas, maratonià i VicePresident de la Federació Catalana d´Atletisme Rafael Nogueras maratonià i periodista Quima Casas maratoniana Pere Pujol maratonià i metge Mirna Mates filla de Francesc Mates, cofundador de Marathon Catalunya Enric Masllorens maratonià participant en la primera marató a Catalunya a Palafrugell Albert Soler, maratonià i Director d´Esports del Ajuntament de Barcelona

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.