Taula Rodona- Col·loqui homenatge a en Ramon Oliu

0
573

Dia: Divendres 10 de juny, a les 19.30 Lloc: Federació Catalana d´Atletisme. (C. Trafalgar,12 Entresol 2a Barcelona ) Record: Un minut de silenci per obrir l’acte. Tema: En intervencions de cinc minuts màxim, glossaran la figura d’en Ramon Oliu. Parlaments breus:Josep Ma. Antentas, Enric Masllorens, Domingo Catalan, Raimon Vancells, Rafa Nogueras, Pere Pujol, Andreu Ballbé, Mirna Mates, Quima Casas, Adolf Toruella, Arcadi Alibés, Albert Soler, Miquel Pucurull (Llista provisional) Fòrum final: Intervencions obertes a tothom amb la mateixa finalitat de l’acte. | Cursa Homenatge a en Ramon Oliu Nom: “Memorial Ramon Oliu” Dia: dissabte 11 de juny de 2005 Lloc: Cantonigros Distància: 10 quilòmetres Hora sortida: 18.30 Caire: Cursa no competitiva Inscripcions: Gratuïtes Premis: No ni haurà per a ningú. Cronometratge: Champion Chip. (Gratuït) Avituallaments: Qm. 5, i Arribada Inscripcions: Per internet: memorialro@yahoo.es ; a la botiga del Catalán; i a la sortida de la Cursa. Final d’inscripcions: Mitja hora abans de la Cursa Ofrena floral: En traspassar la meta, cada corredor rebrà una flor; quan arribi l’últim les ajuntarem en un pom i el dipositarem, embolcallat amb la senyera, a la porta de la casa on va néixer l´Oliu. Participants a la cursa: La llista d’inscrits (els quatre primers els fills de l’Oliu, que vindran d’Estats Units expressament), que hi ha fins el moment – 2 de maig – són: Corredors i corredores Paul Oliu, Michael Oliu, John Oliu, Eduard Oliu, Andreu Ballbé, Josep Ma Antentas, Enric Masllorens, Santi Ascaso, Francesc Giralt, Francesc Perez, Ricard Vidal, Isidre Ramos, Joaquim Llorca, Felicitat Caldentey Miquel Pucurull, Xavier Papell, Manel Roca, Xavier Bonastre, Salvador Carbonell, Enric Pérez, Jordi Soler, Polira, 1961JMB, rmasferr, Arcadi Alibés, Albert, Rosa, Albert Caballero, Joan Carles Sanjurjo, Mirna Mates, Pere Pujol, Josep Aragonés, Pablo Segura, Mónica Carreras, Josep Massaguer, Sergi42195, Pere Ocaña, Jaume Aragonès, Nisu , Jordi Jorba, Oriolb, Teresa Esgleyes, Manel Traver, Abuelo, Jordi Molet, Lucia Caballero, Francesc Carceller, Alex Carceller, Jordi Pesarrodona, Cristina Romeu, Josep Costa Boix. Clubs d’atletisme participants: Maimakansu (Mataró); Club Olimpic Manlleu (Manlleu): Running (Barcelona) Com a conclusió: Com sabeu, la majoria que heu rebut aquest correu ja esteu apuntats a la Cursa. No obstant, us voldria demanar que omplíssiu les dades que figuren al peu i enviar-les al correu memorialro@yahoo.es, que són les que demanem a tothom en els fulls d’inscripció que hem editat a l’efecte, per així, racionalitzar totes les inscripcions, i per altra banda conèixer per qüestions logístiques els que anireu també a la Taula Rodona. Rebeu una forta abraçada. Miquel ………………………………………………………………………………………… Obertes les inscripcions per la Cursa Memorial Ramon Oliu La cursa es gratuïta. Per inscriure’s cal tan sols enviar les dades següents a l’adreça memorialro@yahoo.es Nom: Cognoms: Anys: Sexe: Població: Telèfon: E-mail: ……………………………………………………………………………………… Tinc previst anar també a la Taula Rodona (posar una X a la resposta): Si No

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.