Mollerussa domina la segona marató de relleus del Sícoris Club

0
313

L´AA Xafatolls de Mollerussa es va adjudicar el triomf en la segona edició de la marató de relleus del Sícoris Club, prova atlètica que es va celebrar ahir a les instal·lacions del club lleidatà i que estava emmarcada dins dels actes de les dotze hores d´esport a l´aire lliure organtizades per l´entitat sicorista. El Xafatolls, que va utilitzar un temps de dos hores, 34 minuts i 16 segons, es va classificar davant del Reus Deportiu, que va fer un registre de dos hores, 37 minuts i 30 segons. La tercera plaça va ser per al Sícoris Club, amb un temps de dos hores, 44 minuts i 9 segons. La participació va ser de 14 equips.-

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.