Mollerussa domina la segona marató de relleus del Sícoris Club

0
404

L´AA Xafatolls de Mollerussa es va adjudicar el triomf en la segona edició de la marató de relleus del Sícoris Club, prova atlètica que es va celebrar ahir a les instal·lacions del club lleidatà i que estava emmarcada dins dels actes de les dotze hores d´esport a l´aire lliure organtizades per l´entitat sicorista. El Xafatolls, que va utilitzar un temps de dos hores, 34 minuts i 16 segons, es va classificar davant del Reus Deportiu, que va fer un registre de dos hores, 37 minuts i 30 segons. La tercera plaça va ser per al Sícoris Club, amb un temps de dos hores, 44 minuts i 9 segons. La participació va ser de 14 equips.-

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.