Encontre Internacional d’Atletisme

0
508

<b> POLÒNIA, LA GRAN DOMINADORA DEL TRIANGULAR MARIA VASCO LA CATALANA MÉS DESTACADA </b><br> Aquest divendres s’ha celebrat l’Encontre Internacional d’Atletisme entre les seleccions de Grècia Polònia i Catalunya a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. La delegació polaca ha presentat un equip realment competitiu i s’ha mostrat molt superior als rivals que avui s’ha trobat a Montjuïc. Unes dues mil persones s’han aplegat a l’Estadi per veure per quart any consecutiu a la selecció catalana d’atletisme en una competició de caràcter internacional. Com ja hem assenyalat la selecció polaca ha estat la gran dominadora del triangular, havent guanyat l’encontre tant en categoria masculina com en la femenina. Els atletes polacs han aconseguit guanyar vuit de les 12 proves masculines i també 8 de les 11 proves disputades en la categoria femenina. | L’actuació dels atletes catalans ha estat discreta, destacant la victòria de la Maria Vasco en la prova de 5.000 metres marxa amb una marca de 21’35”47 que també l’han representat guanyar el trufeu a la millor marca de la competició en la categoria femenina. Seguint amb l’actuació dels atletes catalans podem destacar a la Jacqueline Martin que ha quedat en segona posició en la prova dels 3.000 metres amb una marca de 9’12”35, la Marta Martin s’ha classificat tercera en els 800 metres amb un registre de 2’06”25. En homes podem destacar a Pol Guillen que ha obtingut la segona posició en els 3.000 metres amb 8’07”53, Lluís Francisco Martin ha entrat tercer en els 800 metres amb 1’51”09, Eric Segura també ha quedat tercer amb 5’41”08 en els 2.000 metres obstacles, la mateixa posició que Cristòbal Garcia en els 400 metres tanques amb un registre de 52”27, i per últim destacar també el tercer lloc de Jesús Àngel Garcia Bragado que ha fet 19’44”84 en els 5.000 metres marxa. En quan a l’actuació internacional podem destacar el magnífic registre que ha aconseguit l’atleta grec de categoria júnior en salt amb perxa, Constantinos Philipidis, amb una marca de 5,70 metres, i que desprès ha intentat sense èxit batre el rècord mundial júnior d’aquesta disciplina. Aquest atleta ha estat el guanyador del trofeu a la millor marca masculina de la tarda. Resultats complets

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.