IVÁN HOMPANERA, DE L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2, RÈCORD DEL MÓN EN 5000 METRES LLISOS ADAPTATS

0
2564

<b> 16’41”05 la nova marca </b> <br> Dissabte 28 de maig va tenir a Basauri la disputa del Míting Paralímpic d’Atletisme amb la presència de dos atletes de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. En categoria femenina Eva Ngui va demostrar trobar-se totalment recuperada de la lesió que li va impedir lluitar per les medalles als passats Jocs Paralímpics d’Atenes al imposar-se sense dificultats a la prova de 100 metres llisos de la classe B2 (cecs parcials). Però si algú va destacar per sobre de tots va ser el corredor de llarga distància de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2, Iván Hompanera a la prova de 5000 metres llisos per a paralítics cerebrals al aconseguir millorar el rècord del món que ell mateix tenia en 16’52”0. |La nova marca és 16’41”05 i demostra que Iván Hompanera està tenint una de les seves millors temporades després del títol de Campió d’Europa de Cros obtingut aquest hivern a Portugal i els tres títols de campió de Catalunya de 800, 1500 i 5000 metres llisos aconseguits el passat maig a Manresa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.