IVÁN HOMPANERA, DE L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2, RÈCORD DEL MÓN EN 5000 METRES LLISOS ADAPTATS

0
1947

<b> 16’41”05 la nova marca </b> <br> Dissabte 28 de maig va tenir a Basauri la disputa del Míting Paralímpic d’Atletisme amb la presència de dos atletes de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. En categoria femenina Eva Ngui va demostrar trobar-se totalment recuperada de la lesió que li va impedir lluitar per les medalles als passats Jocs Paralímpics d’Atenes al imposar-se sense dificultats a la prova de 100 metres llisos de la classe B2 (cecs parcials). Però si algú va destacar per sobre de tots va ser el corredor de llarga distància de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2, Iván Hompanera a la prova de 5000 metres llisos per a paralítics cerebrals al aconseguir millorar el rècord del món que ell mateix tenia en 16’52”0. |La nova marca és 16’41”05 i demostra que Iván Hompanera està tenint una de les seves millors temporades després del títol de Campió d’Europa de Cros obtingut aquest hivern a Portugal i els tres títols de campió de Catalunya de 800, 1500 i 5000 metres llisos aconseguits el passat maig a Manresa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.